- 10,798
- 7,717
- 113
Bukadar fark atacaktı da ne diye son bir dakikaya kadar can cekistirdi millete...
İyi sayı attı bir dakikada
Çok güzel çeyrek oldıBukadar fark atacaktı da ne diye son bir dakikaya kadar can cekistirdi millete...
TebriklerDostlar çok temiz wonladık takip eden herkese teşekkürler..
Adam olmuş semeri sırtına vuracağını anlayınca )Vay vay bizim eşşek çaylağa bak maçı kopardı ya helal olsun ahaha
Şansın her daim olsunDostlar çok temiz wonladık takip eden herkese teşekkürler..
Sen kafana göre seç boşver caz cuz yapanları sağlık olsun alanlara bol şans olsunŞimdi daha önce bu sorunu çok yaşadım 3 kişiye ulaşacağım ama geri kalanlar hep birşeyler söylüyor sonra hiç hoş olmuyor bu 3 kişiyi nasıl seçelim ne yapalım sonra caz olmasın dostlar lütfen..
Kesene bereket dostŞimdi daha önce bu sorunu çok yaşadım 3 kişiye ulaşacağım ama geri kalanlar hep birşeyler söylüyor sonra hiç hoş olmuyor bu 3 kişiyi nasıl seçelim ne yapalım sonra caz olmasın dostlar lütfen..
Son 3 dakika kala gel gel bu çeyreği vereyim dedi,,goldeni umitlendirip nah alırsın dedi ddDÇok güzel çeyrek oldı
zaten az kişiyiz 3 kişiye dağıtacağını tek adım yapsanŞimdi daha önce bu sorunu çok yaşadım 3 kişiye ulaşacağım ama geri kalanlar hep birşeyler söylüyor sonra hiç hoş olmuyor bu 3 kişiyi nasıl seçelim ne yapalım sonra caz olmasın dostlar lütfen..
Takip edenler arasından kendin çekilişi yap artık kime cikarsa bnceŞimdi daha önce bu sorunu çok yaşadım 3 kişiye ulaşacağım ama geri kalanlar hep birşeyler söylüyor sonra hiç hoş olmuyor bu 3 kişiyi nasıl seçelim ne yapalım sonra caz olmasın dostlar lütfen..
Tamda böyle oldu 😀Son 3 dakika kala gel gel bu çeyreği vereyim dedi,,goldeni umitlendirip nah alırsın dedi ddD
Hiç vermediklerin varsa önceliği onlardan yana tercih et derim..Şimdi daha önce bu sorunu çok yaşadım 3 kişiye ulaşacağım ama geri kalanlar hep birşeyler söylüyor sonra hiç hoş olmuyor bu 3 kişiyi nasıl seçelim ne yapalım sonra caz olmasın dostlar lütfen..
Ben 😀Hiç vermediklerin varsa önceliği onlardan yana tercih et derim..