- 34,576
- 17,181
- 113
al işte gol
bozdu mlsfGooolll be woonn tbrkler berk
Hadi ya puh lan gitti perelerBozdu dayıcım
BozulduGooolll be woonn tbrkler berk
Saglik olsun bro
Malesef öyle olmuyor abi real maçını hatırla beklesem gelmez işte beklemeyince böyle oluyor offfHadi ya puh lan gitti pereler
Neyse bro nasip o kdrmis demekki yapcak bisey yokMalesef öyle olmuyor abi real maçını hatırla beklesem gelmez işte beklemeyince böyle oluyor offf
Geçen gün real Madrid atletico kuponunda da bozma olur diyordu herkes dostum öyle olmuyor işte çabuk gelse belliyim amaçsızca oynuyorlar baskı desen yok şansa bala gol oluyor%70 son dk gol oluor
Bozdurdugun zaman bile iyi vermiş 3 ordan killansaydin bozmasaydin be keşke Neyse olmuşla ölmüş hesabıSorduğumda güzel veriyordu bastığım tutarın 8 katını veriyordu ama suan 3 katını aldım sağlık olsun çevirmeyi denicem şimdi olursa role dönğcem
Çok deniyorum ama ne yapayım bozunca geliyor bozmasam gelmezdi bu sefer beklicem diyorum gelmiyor yav şansıma zaten var ya güzel toparlıyordum ulanBozdurdugun zaman bile iyi vermiş 3 ordan killansaydin bozmasaydin be keşke Neyse olmuşla ölmüş hesabı
oraası nasipte ben bozmazdım he bozsam 2 golde bozardım nasip vuymuş senin içinGeçen gün real Madrid atletico kuponunda da bozma olur diyordu herkes dostum öyle olmuyor işte çabuk gelse belliyim amaçsızca oynuyorlar baskı desen yok şansa bala gol oluyor
Ya kupon hiç takilmadan takir takir geldi son maça yazık oldu. sahibine patlayacak hissi verir kesin ama benim gözümden kıyıp bozamazdim herhalde tirssam bileAnanızı sizin ben mal takımlar işten çıktım Bodrum keşke daha geç çıksam görmezdim bozamazdım en azından ya
Yok süre olsa beklerim veya baskı olsa yine beklerim sıkıntı değil maça bakıyorum biri forvetsiz toplam da şut yok kafalarına göre ordan oraya top atıyorlar yatan yerden kalkmıyor olması zorduoraası nasipte ben bozmazdım he bozsam 2 golde bozardım nasip vuymuş senin için