Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Forumumuzda Açılan Konular Hakkında

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,149
1,431
113
O konuda hepimiz insanlık görevini yerine getirdik ben adres ver geleyim bozayim dolarları kaziklanma bile dedim

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,598
2,187
113
Doları olanlar fatih terim fonu varmış seçil ablamıza 1000 dolar veriyorsunuz 3 ay sonra 10.000 dolar alıyorsunuz. Kefil fatih terim

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,539
1,914
113
yeşilçamın güzel filmlerinden biri olan arabesk filminde, filmin esas kızı müjde ar gelinlikle kahveye gelip yol sorması aklıma geldi. yıllar geçse de insanlarımız aynı malesef :) coşkun fitili ateşlemişti.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,149
1,431
113
İçimiz disimiz bir bizim bilinç altindakini sakliyanlardan korkacaksın bu zamanda bunda burlarda kalsın.😁

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,535
6,611
113
Foruma katkısı olmayan bedavacıların uzaklaştırılması lazım bence her ay şu kadar mesaj paylaşmalı vs gibi limitleri olmalı yoksa diğer türlü site adamlarından, dolandırıcılardan ve bedavacılardan geçilmez forum

Melekim74

1616
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
206
141
43
gercekten bilmedigim icin sormustum param yok ve sadece sakladigim dolar param vardi.o da gecenin bu saatinde kizim ateslendigi icin.
ama siz kusura bakmayin bazi ökuzlerin beyni sadece bel altina vurdugu icin beyinleri olmadigi icin cok guzel yorumlar yazdiniz.hicbirinizde insan degilsiniz.ben ozur dilerimki buraya yazmakla hata yaptim