- 14,087
- 8,633
- 113
Yunan liglerinde oynuyordurOynamayı bilmiyorsun terim
Yunan liglerinde oynuyordurOynamayı bilmiyorsun terim
Faizsiz miIban at 20atayim agabey
Tabii sifir faiz 😅Faizsiz mi
Cici forumda ilk bana rol yaptırmaya niyetlendi pişman oldu sonra doğru adresi tekte bulduTebrikler 100 freespin kazandınız
İbana gelen paraları bankalar çekiyor gırtlağa kadar borç varIban at 20atayim agabey
Bu hafta betciodan bir şey kazanamazsam ulus köprüaltına tezgah açacamBizde para arıyoruz cici dostumuz koparılmaya meyilli 12 de yazarız ona bi 500 alır çark çeviririz
Enişte senin menejer ne oldu görünmüyor ortalıktaİbana gelen paraları bankalar çekiyor gırtlağa kadar borç var
Munakasaya girmeyelim.rezil olmak var işin ucundaCici forumda ilk bana rol yaptırmaya niyetlendi pişman oldu sonra doğru adresi tekte buldu
Birazdan 10 kişi 250 yapacağım azıcık kazanin ya hu
Parayi bulunca kayboluyorEnişte senin menejer ne oldu görünmüyor ortalıkta
Yanlış yapıyorsun cici burda diyeceksin sen sen sen 3 maç ver en mantıklı 3 sine 2500 ü vuracaksın gelirse gelecekBirazdan 10 kişi 250 yapacağım azıcık kazanin ya hu
Yok be kardeşim ne münakasası biz öyle insanlar değilizMunakasaya girmeyelim.rezil olmak var işin ucunda
Menecer sanıyo biz parayı vurdukEnişte senin menejer ne oldu görünmüyor ortalıkta
golTeşekkürler @Cutamaniac
Hedefe varirsak 1 kişiye roll. Hadi bakalım
1. Adım:
Molde ilk yarı gol atar
Legia Varşova maçı ilk yarı genel 4.5 korner üstü
Menecerinin para vurupta asli adamın parayı vurmadığı bir duruma ilk kez şahit oluyorum. Ayaklar baş, başlar ayak olmuş. Dünya tersine dönmüş Enişte 🤣Menecer sanıyo biz parayı vurduk
Yok kardeşim kötü durumdayız vursak burdan ayrılır mıyız gına geldi artık böyle bunalttıMenecerinin para vurupta asli adamın parayı vurmadığı bir duruma ilk kez şahit oluyorum. Ayaklar baş, başlar ayak olmuş. Dünya tersine dönmüş Enişte 🤣