- 5,324
- 3,784
- 113
gallen maçı 1.5 olur mu iy enişteYok kardeşim kötü durumdayız vursak burdan ayrılır mıyız gına geldi artık böyle bunalttı
gallen maçı 1.5 olur mu iy enişteYok kardeşim kötü durumdayız vursak burdan ayrılır mıyız gına geldi artık böyle bunalttı
Kime dedin dostBol şansın olsun. Umarım yalvarmana degmistir
Olmayacak heralde bilmiyoruzgallen maçı 1.5 olur mu iy enişte
Yok baba 1 tane olmaz mıKornere kaldı da tık yok aw
Aksini düşünmüyorum zaten Enişte. Kayıplar da olduğun inziva dan belliydi. Umarım bir gün şansın döner.Yok kardeşim kötü durumdayız vursak burdan ayrılır mıyız gına geldi artık böyle bunalttı
Bol şanslar sinyorTeşekkürler @Cutamaniac
Hedefe varirsak 1 kişiye roll. Hadi bakalım
1. Adım:
Molde ilk yarı gol atar
Legia Varşova maçı ilk yarı genel 4.5 korner üstü
Bol şanslar importanteTeşekkürler @Cutamaniac
Hedefe varirsak 1 kişiye roll. Hadi bakalım
1. Adım:
Molde ilk yarı gol atar
Legia Varşova maçı ilk yarı genel 4.5 korner üstü
Şaka gibi gerçektenBaşka zaman 10 tane korner atio bu polaklar. Dakka 30 0 korner gel de delirme
Vallahi şaka gibi adamlar direniyor korner yapmamak için zaten yattık da bu kadar kötü de yatilmazŞaka gibi gerçekten
Çok şey derdim de ban yerim diye korkuyorumVallahi şaka gibi adamlar direniyor korner yapmamak için zaten yattık da bu kadar kötü de yatilmaz
Cici gösterdi elletmedi bu konudan devam ederiz@Enişte eniste rolling yapmak istersen dm fix birak
Eniştenin rollü heyecanlı olur. 2 den aşağı oran olmaz. Enişte adamdır.@Enişte eniste rolling yapmak istersen dm fix birak
Tamam toplayayim herkesten biEniştenin rollü heyecanlı olur. 2 den aşağı oran olmaz. Enişte adamdır.
Abuzer dayıyı unutma en başarılı rolculerden o daTamam toplayayim herkesten bi