- 6,890
- 5,994
- 113
@Abuzerkömürcü burdaysan dm fix birak dayiAbuzer dayıyı unutma en başarılı rolculerden o da
@Abuzerkömürcü burdaysan dm fix birak dayiAbuzer dayıyı unutma en başarılı rolculerden o da
O buralarda değildir perde arkasında Filipinler 5.lig basket maçına tekli 7 bin basmış bekliyordur @Abuzerkömürcü@Abuzerkömürcü burdaysan dm fix birak dayi
Gec kaldi zatenO buralarda değildir perde arkasında Filipinler 5.lig basket maçına tekli 7 bin basmış bekliyordur @Abuzerkömürcü
O 7 bin basıyorsa sen 70bin yiyon her hafta kardesım sadece farmdaO buralarda değildir perde arkasında Filipinler 5.lig basket maçına tekli 7 bin basmış bekliyordur @Abuzerkömürcü
Yok be abi 70 bini bir arada gördük mü biz hiç bir arada gariban adamız bizO 7 bin basıyorsa sen 70bin yiyon her hafta kardesım sadece farmda
Enişte 90a attı 🤣 @dost cevap ver 😁O 7 bin basıyorsa sen 70bin yiyon her hafta kardesım sadece farmda
Helal kardeşim bizi de aglatıcanYok be abi 70 bini bir arada gördük mü biz hiç bir arada gariban adamız biz
Dm açık 🥹Helal kardeşim bizi de aglatıcan
Gelir umarım dost1 gol atamıyorlar sözde takım bu o evlatları
Sahada yok kitapsızın çıkardıklarıGelir umarım dost
Kaç gündür nedir bu çektiğimiz kansızlardanSahada yok kitapsızın çıkardıkları
Attılar bakalım çevrim yapcamKaç gündür nedir bu çektiğimiz kansızlardan
Çevir dostum şansın bol olsunAttılar bakalım çevrim yapcam
Argo kullanmadan yorum yapalım reis..Top oynamadan gol attılar yine de an…s…yim
Başkanım forum dostun evi. Argoyu hep mahalledekilerden öğreniyor. Evinde durmuyor hiç.Argo kullanmadan yorum yapalım reis..
🧐 @dost 😇Başkanım forum dostun evi. Argoyu hep mahalledekilerden öğreniyor. Evinde durmuyor hiç.
Kusura bakmayın modum aşırı gerildim çok şanssızım