- 17,162
- 6,127
- 113
Dk 65
Dk 67
Durum stabil
Dk 67
Durum stabil
Efsane olmuşNişantaşı beyefendisi @nişantaşı dayımın tavsiyesi üzerine oynandı. Kırbacımız bol olsunEkli dosyayı görüntüle 417110
Dayım sence o Sebastian ve parfeleri hergün nasıl giyiyor sanıyorsun, bu işi biliyor çünküEfsane olmuş
Onu sayma artikAtletico 4
Bizde yer miyizDayım sence o Sebastian ve parfeleri hergün nasıl giyiyor sanıyorsun, bu işi biliyor çünkü
Kırbaç dayımdaBizde yer miyiz
Kalp atsi normal tansiyon 12-8Dk 65
Dk 67
Durum stabil
Yeni kirbac aldim 3 metrelik adami kesioKırbaç dayımda
Feyenord u karşıma almazdım çok formda takım umarım gelir dostDayım sence o Sebastian ve parfeleri hergün nasıl giyiyor sanıyorsun, bu işi biliyor çünkü
Aynen bide baya para vermis 4.5 onana 4.5 bahtiyar fiyasko tam neyse yeni baskan yeni sergen yalcin gelsinde en azindan top oynayan bir takimimiz olsunAdam 50 milyon euroya 4 tane adam aliyo bu hala bahtiyar onana amertey cekio 3 lig topcusu bile degiller hrpsi ha abu gedson biraz masuaku biraz baily digerleri copun cöpu
Valla ben de almazdım. Daha doğrusu ben futbolda hiç MS oynamam. Sadece tavsiye üzerine bastım ama çok basmadim zaten çünkü fazla bütçem yoktuFeyenord u karşıma almazdım çok formda takım umarım gelir dost
Şurda kalmis 20 dk italya takimi yemesin beFeyenord u karşıma almazdım çok formda takım umarım gelir dost
Bu maç böyle biter İtalya'da eniştem lazionun otobüs şoförüValla ben de almazdım. Daha doğrusu ben futbolda hiç MS oynamam. Sadece tavsiye üzerine bastım ama çok basmadim zaten çünkü fazla bütçem yoktu
9 milyon su iki topcuya verdi parayi cope at daha iyi ustune 5 daha koy talisca al mal herifAynen bide baya para vermis 4.5 onana 4.5 bahtiyar fiyasko tam neyse yeni baskan yeni sergen yalcin gelsinde en azindan top oynayan bir takimimiz olsun