- 7,450
- 3,989
- 113
78 dayan lazio
O paraya bize gelmiyor iste bize birazda arap ligleri gibi bakiyorlar sevillaya prestij için gittiRamosun Sevilla da aldığı paraya bak mal bu yönetim
Devre arası güzel transferle şampiyon bizizO paraya bize gelmiyor iste bize birazda arap ligleri gibi bakiyorlar sevillaya prestij için gitti
Bol şans reisNişantaşı beyefendisi @nişantaşı dayımın tavsiyesi üzerine oynandı. Kırbacımız bol olsunEkli dosyayı görüntüle 417110
İnanasim gelmedi dost 😁 bu senede gönüllerin Şampiyonu oluruz 😞Devre arası güzel transferle şampiyon biziz
Sizin en büyük problem defans hattı öncelikle. Defans iyi olsa ileri gene bir şekilde is yaparDogru sokardi belki ama fb ve gs nin transferlerinden sonra inan bizi direkt baska seviyeye cikarirdi rakiplerde cekiniyor zaten ondan aboudan çok zevkli lig olurdu icine etti baskan
İnanmışDevre arası güzel transferle şampiyon biziz
Yahu onurla salihle amirle neciple mac kazanilmazSizin en büyük problem defans hattı öncelikle. Defans iyi olsa ileri gene bir şekilde is yapar
YokDayım bozmayalım mı
Aynen colley amartey boş baily iyi bir o kadarSizin en büyük problem defans hattı öncelikle. Defans iyi olsa ileri gene bir şekilde is yapar
Onur bambaşka amatör ya, düğünde oynatmam ama eleman Beşiktaş'ta sürekli 11 başlıyorYahu onurla salihle amirle neciple mac kazanilmaz
Kapı gibi stoper bulmuşuz yanına birini çekmek yerine neymiş tayfur'un formayı çekmiş o forma kutsalmış amk tayfur ne götüm ki muamele yapamicaz saçından önünü görmüyoSizin en büyük problem defans hattı öncelikle. Defans iyi olsa ileri gene bir şekilde is yapar
Valla öyle çok boş bir hamle yaptı orda BurakKapı gibi stoper bulmuşuz yanına birini çekmek yerine neymiş tayfur'un formayı çekmiş o forma kutsalmış amk tayfur ne götüm ki muamele yapamicaz saçından önünü görmüyo