- 11,826
- 9,266
- 113
Salsın bı gol daha gerisi kolayŞurda kalmis 20 dk italya takimi yemesin be
Salsın bı gol daha gerisi kolayŞurda kalmis 20 dk italya takimi yemesin be
Aynen italyanlar yatmaya baslarŞurda kalmis 20 dk italya takimi yemesin be
😁😁😁😁Bu maç böyle biter İtalya'da eniştem lazionun otobüs şoförü
Dayı taliscayi nasıl alacaksın adam zaten bizi sattı paraya öyle Beşiktaş'ı özledim dediğine bakma etkileşim alayım diye öyle yapıyor9 milyon su iki topcuya verdi parayi cope at daha iyi ustune 5 daha koy talisca al mal herif
Yanlış alarm 😁Lazio aski
Harbi bugunde atmis uzaktan iki tane leblebi gibi taliscaya parayi vrse gelirdi bide kesin ramosta gelirdi salak ya iste neyse gitti artik zengin biri gelsinde kalite görelim artik9 milyon su iki topcuya verdi parayi cope at daha iyi ustune 5 daha koy talisca al mal herif
Talisca zor gelirdi bence. Gelse de maddi olarak çok zora sokardi takımıHarbi bugunde atmis uzaktan iki tane leblebi gibi taliscaya parayi vrse gelirdi bide kesin ramosta gelirdi salak ya iste neyse gitti artik zengin biri gelsinde kalite görelim artik
BoşLazio aski
Destek için handikap aldım saldır Lazio😁Talisca zor gelirdi bence. Gelse de maddi olarak çok zora sokardi takımı
La inan gelirdi yoksa niye şenolla görüntülü konussun para vermedik diye gelmedi o da ramostaDayı taliscayi nasıl alacaksın adam zaten bizi sattı paraya öyle Beşiktaş'ı özledim dediğine bakma etkileşim alayım diye öyle yapıyor
Ramosun Sevilla da aldığı paraya bak mal bu yönetimLa inan gelirdi yoksa niye şenolla görüntülü konussun para vermedik diye gelmedi o da ramosta
Ama gölü atan Madrid 5 oldu be yaCtiy Porto Lazio gol bekleniyor
Dogru sokardi belki ama fb ve gs nin transferlerinden sonra inan bizi direkt baska seviyeye cikarirdi rakiplerde cekiniyor zaten ondan aboudan çok zevkli lig olurdu icine etti baskanTalisca zor gelirdi bence. Gelse de maddi olarak çok zora sokardi takımı