- 834
- 286
- 63
Aga malesef diyosun sonuna kadar izlediysen görmüşsündür gol anında inceleme olmuş yaSonuna kadar izledim Malesef
Aga malesef diyosun sonuna kadar izlediysen görmüşsündür gol anında inceleme olmuş yaSonuna kadar izledim Malesef
2 kez gitti netbeyler hakem 2 kez vara gider oynadım maçı izleyemedim maçkolık yorumlarda herkes farklı söylüyor kupon hala beklemede
aklıma takılan mesela telsizden konuşuyorlar ya o sayılıyor mu ve izleyen oldu mu kaç kere vara gitti
Teşekkürler
yani toplam 1 kez mi gitti kralhakem kosarak ekrana bakmaya giderse vara gitmis oluyor onun disindakiler var degil
ekrana bakmaya gitti mi?2 kez gitti net
cidden mi hangi pozisyonlar kral penaltı olduğuna denk geldim mobilden bidaha hiç giremedim2 kez gitti net
valla maci izlemedim bisey diyemiyormyani toplam 1 kez mi gitti kral
cidden 2 mi gittiekrana bakmaya gitti mi?
Pardon ya cizgideki topa gitmedi var inceledi sadeceekrana bakmaya gitti mi?
Trabzonun golünde var ı dinledi gitmedi var ekranınao hangi pozisyondu kral gol olunca gitti yazmışlar yorumlarda mackolık
Ekranın yakınındaysa yürüyerek giderse sayılmaz mı koşması şart mıhakem kosarak ekrana bakmaya giderse vara gitmis oluyor onun disindakiler var degil
İncelemeye kendisi gitmediAga malesef diyosun sonuna kadar izlediysen görmüşsündür gol anında inceleme olmuş ya
Reis baktımda orada 1 gözüküyor yorumlarda 3 kez dinledi 2 kez gitti vs vs yazan çokMaçkolik anlatımda bakabilirsin 1 kere gitti sadece
Dostum sadece penaltı için gitti yani bir defa başka yokvalla kazandı sonuçlanırsa söz çekilişle bi güzellik yapcam burada