- 5,167
- 4,970
- 113
Bir kere gitti dost maalesef
Telsizde konusürken beklemeleri sayılmıyor DEĞİL miDostum sadece penaltı için gitti yani bir defa başka yok
yürüyerek giderse o seyirci o hakemi öperEkranın yakınındaysa yürüyerek giderse sayılmaz mı koşması şart mı
Hayır izlemeye gidecek. Ona da bir kez gitti. Sağlık olsunTelsizde konusürken beklemeleri sayılmıyor DEĞİL mi
22.30da işten eve geldim bitmişim. şimdi bişey derdimde neyse zikimde değil kim naparsa yapsın mk diyim sen anlaMusleranın yaptığı penaltı mıydı?
Biz ölüyüz22.30da işten eve geldim bitmişim. şimdi bişey derdimde neyse zikimde değil kim naparsa yapsın mk diyim sen anla
Helvanı yerizBiz ölüyüz
İzledim maçı 2 kere gitti varabeyler hakem 2 kez vara gider oynadım maçı izleyemedim maçkolık yorumlarda herkes farklı söylüyor kupon hala beklemede
aklıma takılan mesela telsizden konuşuyorlar ya o sayılıyor mu ve izleyen oldu mu kaç kere vara gitti
Teşekkürler
Nasıl kaybetti reis gitti 2 kere vara belantı verdiğin de gitti top dışardan çıktığın da gittikupon kaybetti sonuçlandı sağlık olsun eyvallah yorumlarınız için dostlar @Başkan konu kilit
top dışardan çıktığında gitmemiş şimdi bakiyorumNasıl kaybetti reis gitti 2 kere vara belantı verdiğin de gitti top dışardan çıktığın da gitti
Hayır dostum bir kez gitti. Monitör sayılıyorNasıl kaybetti reis gitti 2 kere vara belantı verdiğin de gitti top dışardan çıktığın da gitti
Ne izlediğinide bilmiyorsun knk 1 kere gitti işte pen6 daNasıl kaybetti reis gitti 2 kere vara belantı verdiğin de gitti top dışardan çıktığın da gitti
iki kere gitti kardaşımbilen var mi bulamiyom sonucu 🤣
3-3 de Muslera'nın banzaya yaptığı penaltı değil miTrabzon 2-3 yaptığı pozisyondaki top dışardan çevirdiler böyle hakem olmaz vallahi yaa maçın bildiğin anasını sikti
Değil banza zaten bonzayi içmiş topu kaleye atsana muslera müdahale etse eyvallah dicem de Trabzon vurdu topu zaten 😂3-3 de Muslera'nın banzaya yaptığı penaltı değil mi
Hep karşıdakinlerini goruyorsunz be dostum Muslera napti adama gordunmuTrabzon 2-3 yaptığı pozisyondaki top dışardan çevirdiler böyle hakem olmaz vallahi yaa maçın bildiğin anasını sikti
Banza ceza sahasında topa kafa vuruyor Muslera adamı sırtına biniyo suratına bile müdahalesi var ne olması lazım mesela ensesindeki sineği mi kovuyoduDeğil banza zaten bonzayi içmiş topu kaleye atsana muslera müdahale etse eyvallah dicem de Trabzon vurdu topu zaten 😂