Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Galatasaray - Trabzonspor Kaç Kere VAR a Gitti Hakem

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
9.55

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,956
11,382
113
Sezon başından beri siz daha iyi oynasaydiniz da lider olsaydınız başkasının alacağı puana bel bağlamayın sizi yendik de gelip gs ye mi yenildik neyse sen burda fazla takılma rol konularına saymaya git matematikten geri kalma
Gün gelir role katiliriz gün gelir rol açarız normal bir durum bu ordan nasıl vurmayı başardın tebrik ederim, diger söylediklerinde haklısın

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,116
8,204
113
Transfer yapılacak sağlam iki stoper bir on numara birde ayakları iyi forvet

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,089
7,162
113
Gün gelir role katiliriz gün gelir rol açarız normal bir durum bu ordan nasıl vurmayı başardın tebrik ederim, diger söylediklerinde haklısın
Kardeşim ben adamla saygısızlık yapmadan tartışıyorum birbirimize ters bişey demiyoruz sen gelip farklı yere çekmeye çalışıyorsun forumdan olsun reelden olsun fenerli gsli bjk li hepsinden arkadaşlarım var gerek yok konuyu farklı yerlere çekmeye başarısızlıkta bir sorumlu ariyosan sizi 10 yıldır uyutan baskaniniza bakın

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,814
1,401
113
Ts yetenek olarak fbnin de bjknin de ustunde ama savunması çok kötü, birlik de yok...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,863
50,999
113
Yanlız GS 2 haftadır zıplıyor haftaya rakip biraz disliyse gsyi yenebilir çekirge 1 zıplar 2 ziplar

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,914
773
113
Ya adama penaltı almak için ayağını soktu diyorum tamam aldı penaltıyı ama diğer pozisyonda eş geçilemez onlara ek olarak da yazdım zaten yunusun ayağına basma var direkt kırmızı olması lazım aynı şekil yunusun dirseği var o da aynı kırmızı ama ligimizde hep aynı senaryo bir tarafa vermeyince öbür tarafada vermeye korkuyorlar şu trabzonun dışardan çevirip attığı golü vermese arkasına mertensin penaltıyı da vermeyecekti zaten
Tabi hakemler üzerinde inanılmaz baskıyla oynuyorlar cok kötüler malesef ama her seye rağmen iki takima da helal olsun keyifli bir mac izlettiler