- 2,486
- 1,242
- 113
Ayk maç mı izlemiyosun adamın son maçlarını aç bak tam bir daniel guizaMoratya çöp diyorlar vay mk asdfdsa
Ayk maç mı izlemiyosun adamın son maçlarını aç bak tam bir daniel guizaMoratya çöp diyorlar vay mk asdfdsa
Talisca Arabistanda oynadığı süre boyunca kaç tane maçını açıp izledin ciddi manadaAyk maç mı izlemiyosun adamın son maçlarını aç bak tam bir daniel guiza
Alvaro morata işe yarar durumda olsa zaten size yedirirlerdi .kendinizi kandırmayın bari.Ben susuyorum bu günden sonra kendiniz şampiyonluk gidiyor diye küfretmeye baslayacaksınız.Talisca Arabistanda oynadığı süre boyunca kaç tane maçını açıp izledin ciddi manada
Ahmet Kutucu eğer iyi bir süre alırsa okandan ondan daha çok gol atar ben snaa diyim bu laf da burda kalsınBurası ispanya yada ingiltere değil aliciğim türkiye burası iki gol atar kral olur boşverin form filan hikaye
Batshuai'den istediği verimi alamadı takım. Şu an için tek santrafor olarak Osimhen vardı diyebiliriz. O yüzden gelmesi gerekliydi üç kupada devam edileceği için. Fakat besleyecek adamlar da lazım, devamını getirirlerse iyi olur.Çok gereksiz bir transfer
İyi transfer mi tartışılır.Alvaro Morata Galatasaray'da!
🇪🇸 Alvaro Morata.
🏟 614 maç
⚽ 222 gol
🅰 84 asist
🏆x1 Avrupa Şampiyonası
🏆x2 Şampiyonlar Ligi
🏆x1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası
🏆x2 La Liga
🏆x1 UEFA Süper Kupası
🏆x1 Uluslar Ligi
🏆x1 FA Cup
🏆x3 İtalya Kupası
🏆x2 İspanya Kupası
🏆x2 İtalya Süper Kupası
Ekli dosyayı görüntüle 715233
Ha peki skriniar, Carlos ve taliscayı niye yedirdiler size? 😄Alvaro morata işe yarar durumda olsa zaten size yedirirlerdi .kendinizi kandırmayın bari.Ben susuyorum bu günden sonra kendiniz şampiyonluk gidiyor diye küfretmeye baslayacaksınız.
Morata kötü oyuncu değil lakin güzel bir forvet değil yaaa Foncu doğru konuşalım bukadar forveti alan ancak türk takimlari yaparHa peki skriniar, Carlos ve taliscayı niye yedirdiler size? 😄
Ya ben de beğenmiyorum ki dost ama adamlar daha adam maça çıkmadan kötü oyuncu diyorlar ama kendi oyuncuları daha oynamadwn yıldız ettilerMorata kötü oyuncu değil lakin güzel bir forvet değil yaaa Foncu doğru konuşalım bukadar forveti alan ancak türk takimlari yapar
Yok Türkiye Ligi'nde moratadan daha kötüleri iş yaptı FoncuYa ben de beğenmiyorum ki dost ama adamlar daha adam maça çıkmadan kötü oyuncu diyorlar ama kendi oyuncuları daha oynamadwn yıldız ettiler
Ben onlarıda beğenmiyorum.suudiler gibi parayı bu basıp yaslanan eski yıldızları getiriyoruz.Antalyada bodrumda istanbulda tatil yapıp gidiyorlar oynamiyorlar.Ha peki skriniar, Carlos ve taliscayı niye yedirdiler size? 😄
Valla dostum ismaille mourinho beraber takımı yönetsin avrupada yine başarı gelmez nefes yetmiyor maalesef.Kanka Mouda şöyle bir huy var atayım öne geçeyim çekileyim kafası. Bu yüzden puanlar kaybetti. Ama normal hücum oynarsa öndeyken bile şu kadro ile her maç 3 4 atar.