- 18,910
- 13,087
- 113
Yemisim moratayi en kralı cihanim benim koy santrafora her maç hatrick yapsnGelir de saç baş yoldurursa bunu aticam sana 🤣
Yemisim moratayi en kralı cihanim benim koy santrafora her maç hatrick yapsnGelir de saç baş yoldurursa bunu aticam sana 🤣
Yago harbi haberci lavuk la fener için değil bütün takımlar için. Gs muhabirlerini her transfer döneminde gt ediyor ksjsjsjdKanka Di Marzionun Türkiye Şubesi Yago zaten ortaklar 😅
Aynen öyle kesinlikle bende seviyorum yagoyu. Hiç bir yalan haberi yok adamın her şey de net.Yago harbi haberci lavuk la fener için değil bütün takımlar için. Gs muhabirlerini her transfer döneminde gt ediyor ksjsjsjd
Kanka deogba kırmızı çizgim benim gs de saygı duyduğum tek topçu. Dersen ki en sevdiğin kim diye Abdul kader keitaaa ak ne topcuydu lanYürü be sonunda beklediğim.yorum 😍😍
Şu cengiz dangaligida bjkyi kabul etmemiş gitmiyorda yüzsüz kankaYago harbi haberci lavuk la fener için değil bütün takımlar için. Gs muhabirlerini her transfer döneminde gt ediyor ksjsjsjd
Serkan gazioplu çıktı bu ara CİDDİ. puhahahaAynen öyle kesinlikle bende seviyorum yagoyu. Hiç bir yalan haberi yok adamın her şey de net.
Hepsi fildisili 🤣Kanka deogba kırmızı çizgim benim gs de saygı duyduğum tek topçu. Dersen ki en sevdiğin kim diye Abdul kader keitaaa ak ne topcuydu lan
Cengize verilen maaşı hiç bir Türk kulübü veremez hele ki Beşiktaş kanka.Şu cengiz dangaligida bjkyi kabul etmemiş gitmiyorda yüzsüz kanka
Kanka Twitter da adama neler dediler 6 ay psikolojisi düzelmez ali koç salağı sağolsun 15 m euro bayıldı cevhizeŞu cengiz dangaligida bjkyi kabul etmemiş gitmiyorda yüzsüz kanka
Yanıma barışı versinler önden salar bütün savunmayı yiktiririm bomboş ilerler atarım 🤣Yemisim moratayi en kralı cihanim benim koy santrafora her maç hatrick yapsn
Aynen öyle ağa bal yapmayan arı morinhodan fazla alacak nerdeyse gaspci pezevenkCengize verilen maaşı hiç bir Türk kulübü veremez hele ki Beşiktaş kanka.
Abi mükemmel topçuydu lavuk hayatımda nadir keyif aldığım adamlardan izlerkenHepsi fildisili 🤣
Doğru ak ibnesi deli para kazanıyorCengize verilen maaşı hiç bir Türk kulübü veremez hele ki Beşiktaş kanka.
Vallaha öyle adam futbolu unuttu kanka bize gelince 😂😂😂Kanka Twitter da adama neler dediler 6 ay psikolojisi düzelmez ali koç salağı sağolsun 15 m euro bayıldı cevhize
Yazık etti o da kendine vallaAbi mükemmel topçuydu lavuk hayatımda nadir keyif aldığım adamlardan izlerken
Bunda bence menajer oyununa düştü Ali Koç tahminimce. Yoksa o paraları asla vermezdi buna.Doğru ak ibnesi deli para kazanıyor
Kanka kızmayacaksan şunu söylemek isterim BAy tr den başka yerde top oynayamaz. Benim için topçu değil o çocuk. 🤣Yanıma barışı versinler önden salar bütün savunmayı yiktiririm bomboş ilerler atarım 🤣
Carlosa yumruk atmıştı ak puhahahYazık etti o da kendine valla
Son maçlarını izledim bitik adam.ne koşuyor ne oynuyor.Fenerbahceli olarak sevindim.Çok kotu bir transferAlvaro Morata Galatasaray'da!
🇪🇸 Alvaro Morata.
🏟 614 maç
⚽ 222 gol
🅰 84 asist
🏆x1 Avrupa Şampiyonası
🏆x2 Şampiyonlar Ligi
🏆x1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası
🏆x2 La Liga
🏆x1 UEFA Süper Kupası
🏆x1 Uluslar Ligi
🏆x1 FA Cup
🏆x3 İtalya Kupası
🏆x2 İspanya Kupası
🏆x2 İtalya Süper Kupası
Ekli dosyayı görüntüle 715233
Ali koçun düşmediği oyun kalmadı ki. Boş işler bunlar. İsmail kartalı göndermeden 4 transfer yapsaydı bu takım şu an ligde liderdiBunda bence menajer oyununa düştü Ali Koç tahminimce. Yoksa o paraları asla vermezdi buna.