Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Transferde Bombayı Patlattı

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,910
13,087
113
İsmail kalacaktı bu sezon bir Galatasaraylı olarak diyorum. O adam kalsaydı şuan tam tersi Fenerbahçe 5 6 puan öndeydi. O adama bu imkanı verecekti.
99 puan topladı ve ağa dediğin gibi hucumcuydu morinho klasik chelsea kafası 1 at yat hiç sevmedim teknik kafası ya

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
970
352
63
Neyse TRT sporda Al Nassr maçı başladı az Ronaldo Mane falan izleyelim gidip 😅

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,941
2,312
113
İsmail kalacaktı bu sezon bir Galatasaraylı olarak diyorum. O adam kalsaydı şuan tam tersi Fenerbahçe 5 6 puan öndeydi. O adama bu imkanı verecekti.
İsmail geçen sene uefada maç verdi elendi, orda sınıfta kaldı bence ama olsa bu sezon mourinhoya göre daha çok iş yapardı.

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
970
352
63
İsmail geçen sene uefada maç verdi elendi, orda sınıfta kaldı bence ama olsa bu sezon mourinhoya göre daha çok iş yapardı.
Kanka Mouda şöyle bir huy var atayım öne geçeyim çekileyim kafası. Bu yüzden puanlar kaybetti. Ama normal hücum oynarsa öndeyken bile şu kadro ile her maç 3 4 atar.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,241
11,534
113
Bu oyunculara verilerin maaş ve bonservis bedeli tartışmalarını anlamiyorum bizene bundan başarıya bakarsinda klüp harcamaları bizi ilgilendirmiyor saçma yani

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
131
62
28
size yemin ederim gs hiç transfer yapmasın defansın dörtlüsüne adam gibi transfer yapsın avrupa kupası almazsa birşey bilmiyorum takımda sağ bek yok sol bek yok abdülkerim ile olmaz sen gidip forvet alıyorsun