- 28,371
- 27,567
- 113
Moratya çöp diyorlar vay mk asdfdsa
Dalga geçtikleri hci İsmail 99 puan aldı alimAli koçun düşmediği oyun kalmadı ki. Boş işler bunlar. İsmail kartalı göndermeden 4 transfer yapsaydı bu takım şu an ligde liderdi
Sadece fizik işte 🤣Kanka kızmayacaksan şunu söylemek isterim BAy tr den başka yerde top oynayamaz. Benim için topçu değil o çocuk. 🤣
İsmail kalacaktı bu sezon bir Galatasaraylı olarak diyorum. O adam kalsaydı şuan tam tersi Fenerbahçe 5 6 puan öndeydi. O adama bu imkanı verecekti.Ali koçun düşmediği oyun kalmadı ki. Boş işler bunlar. İsmail kartalı göndermeden 4 transfer yapsaydı bu takım şu an ligde liderdi
Efsaneydi ya. Ne vole cakiyoduCarlosa yumruk atmıştı ak puhahah
99 puan topladı ve ağa dediğin gibi hucumcuydu morinho klasik chelsea kafası 1 at yat hiç sevmedim teknik kafası yaİsmail kalacaktı bu sezon bir Galatasaraylı olarak diyorum. O adam kalsaydı şuan tam tersi Fenerbahçe 5 6 puan öndeydi. O adama bu imkanı verecekti.
Samsun maçında bu yüzden alamadınız zaten 3 puan.99 puan topladı ve ağa dediğin gibi hucumcuydu morinho klasik chelsea kafası 1 at yat hiç sevmedim teknik kafası ya
Aynen öyle kankaSamsun maçında bu yüzden alamadınız zaten 3 puan.
İsmail geçen sene uefada maç verdi elendi, orda sınıfta kaldı bence ama olsa bu sezon mourinhoya göre daha çok iş yapardı.İsmail kalacaktı bu sezon bir Galatasaraylı olarak diyorum. O adam kalsaydı şuan tam tersi Fenerbahçe 5 6 puan öndeydi. O adama bu imkanı verecekti.
Çöp denmez de çok formsuz sıradan bir oyuncuya döndü üç senedir gittiği hiçbir takımda tutunamadiMoratya çöp diyorlar vay mk asdfdsa
Kanka Mouda şöyle bir huy var atayım öne geçeyim çekileyim kafası. Bu yüzden puanlar kaybetti. Ama normal hücum oynarsa öndeyken bile şu kadro ile her maç 3 4 atar.İsmail geçen sene uefada maç verdi elendi, orda sınıfta kaldı bence ama olsa bu sezon mourinhoya göre daha çok iş yapardı.
Lan kimse çöp demedi ak puhahahaMoratya çöp diyorlar vay mk asdfdsa
Burası ispanya yada ingiltere değil aliciğim türkiye burası iki gol atar kral olur boşverin form filan hikayeÇöp denmez de çok formsuz sıradan bir oyuncuya döndü üç senedir gittiği hiçbir takımda tutunamadi
O kadar da değilsize yemin ederim gs hiç transfer yapmasın defansın dörtlüsüne adam gibi transfer yapsın avrupa kupası almazsa birşey bilmiyorum takımda sağ bek yok sol bek yok abdülkerim ile olmaz sen gidip forvet alıyorsun
kardeşim sen her maç 3 atıp 3 yiyorsun gol yemezsen ne olacak dediğim olacakO kadar da değil