5.k bekliyorum 2.saat 20 dakka oldu odemesse üzülürüm ama Gates 100x atıp 5700 verdi ya ona daha çok üzülürüm2540 tl 3 saat 16 dk sonra ödendi . Yoğunluk var gün bitmeden herkesin ödemesi yapılacak dedi Canlı destek
5.k bekliyorum 2.saat 20 dakka oldu odemesse üzülürüm ama Gates 100x atıp 5700 verdi ya ona daha çok üzülürüm2540 tl 3 saat 16 dk sonra ödendi . Yoğunluk var gün bitmeden herkesin ödemesi yapılacak dedi Canlı destek
Kral ekledikleri bonusla spın sakladim yememislerdi100 TL yatır iki oyun oyna çekmeye çalış betpublictenn böyle yaparak 9 K vurdum max çekim 100₺ Olan bonusla
Ödenir bekle ben 15.54 de havale ile verdim çekimi yeni geldi5.k bekliyorum 2.saat 20 dakka oldu odemesse üzülürüm ama Gates 100x atıp 5700 verdi ya ona daha çok üzülürüm
Ben spin sakadım demiyorum mesela 7-8 K bonustan çıktı ya max 100₺ çekim diyelim 50-100 yatır o para bonusla karışsın 1-2 saat sonra kendi paran gibi Çek uyuyorlarKral ekledikleri bonusla spın sakladim yememislerdi
Ss atsana nasıl göndermişler bakiyim 😆😆😆Ödenir bekle ben 15.54 de havale ile verdim çekimi yeni geldi
Hayır betco alt yapı güncelleme var onda. Ben başka siteden çekim verdim senin ki gibi yaptı hata verdiBunu da gördük iyice umutları yitirdik sebep ne diyorlar dostum
spin saklamayın panelde direk görünüyor çoğu kişiye ben sakladım forumda 😊beyler konuyla alakasız showbet deneme bonusu bakiyem 74k oldu jackpot düştü spin saklasam yer mi site
Kardeş çok bahane üretiyor. Önce 2920 tl olarak çekim vermelisiniz dedi sonra bende telegramda şikayet açıyorum paradan vazgeçtim bakın nasıl rezil edecem dedim . Tüm bakiyenizi çerezleri temizledikten sonra veya farklı tarayıcıda giriş yaparak deneyin ödemeniz yapılacaktır emrah bey kuşkunuz olmasın diyor ama vallahi siteyi komple kapattım ben uğraşmıyorum çünkü ödenmeyecekBunu da gördük iyice umutları yitirdik sebep ne diyorlar dostum
Bize denk geldi desene dostHayır betco alt yapı güncelleme var onda. Ben başka siteden çekim verdim senin ki gibi yaptı hata verdi
Buna kayıt ol link yok golbetin nerden kayit olunuyor dostBize denk geldi desene dost
Beni de temsilci aradi diğer çekim iptal oldu mu dedi yok dedim yazıyorum size bana ulaşırsınız dedi iptal olursa çekimlerde sorun yok dedi ama yazmadı bileKardeş çok bahane üretiyor. Önce 2920 tl olarak çekim vermelisiniz dedi sonra bende telegramda şikayet açıyorum paradan vazgeçtim bakın nasıl rezil edecem dedim . Tüm bakiyenizi çerezleri temizledikten sonra veya farklı tarayıcıda giriş yaparak deneyin ödemeniz yapılacaktır emrah bey kuşkunuz olmasın diyor ama vallahi siteyi komple kapattım ben uğraşmıyorum çünkü ödenmeyecek
Kapattılar kayıtı dostBuna kayıt ol link yok golbetin nerden kayit olunuyor dost
Ne sıkıntısı varmış 3-5 kişi kaldık bekleyen bizi mi buldu aq bu yaBütün betco sitelerinde sıkıntı var şuan