Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Golbet 1000 Nakit Minimum 2500 Max 5000 Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
473
176
43
2540 tl 3 saat 16 dk sonra ödendi . Yoğunluk var gün bitmeden herkesin ödemesi yapılacak dedi Canlı destek
5.k bekliyorum 2.saat 20 dakka oldu odemesse üzülürüm ama Gates 100x atıp 5700 verdi ya ona daha çok üzülürüm

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
828
286
63
Kral ekledikleri bonusla spın sakladim yememislerdi
Ben spin sakadım demiyorum mesela 7-8 K bonustan çıktı ya max 100₺ çekim diyelim 50-100 yatır o para bonusla karışsın 1-2 saat sonra kendi paran gibi Çek uyuyorlar

Capillatuss

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
89
29
18
Kayıt olamıyorum arkadaşlar bilgilerimi yazıyorum kayıta tıklıyorum hiçbirşey olmuyor bilgisi olan var mı

SNAN8

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11
3
3
Ben üye oldum buraya forma konuya düşer düşmez kayıt olurken seçtim eklenmedi neden acaba

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,759
5,043
113
Bunu da gördük iyice umutları yitirdik sebep ne diyorlar dostum
Kardeş çok bahane üretiyor. Önce 2920 tl olarak çekim vermelisiniz dedi sonra bende telegramda şikayet açıyorum paradan vazgeçtim bakın nasıl rezil edecem dedim . Tüm bakiyenizi çerezleri temizledikten sonra veya farklı tarayıcıda giriş yaparak deneyin ödemeniz yapılacaktır emrah bey kuşkunuz olmasın diyor ama vallahi siteyi komple kapattım ben uğraşmıyorum çünkü ödenmeyecek

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
3,026
113
Bütün betco sitelerinde sıkıntı var şuan

haydutchavo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,924
1,666
113
bana hala eklenmedı mesaj attılar wpden sadece davet alanlara eklenıyor hakkınız yoktur dıyoe kahpeler

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,380
2,098
113
Kardeş çok bahane üretiyor. Önce 2920 tl olarak çekim vermelisiniz dedi sonra bende telegramda şikayet açıyorum paradan vazgeçtim bakın nasıl rezil edecem dedim . Tüm bakiyenizi çerezleri temizledikten sonra veya farklı tarayıcıda giriş yaparak deneyin ödemeniz yapılacaktır emrah bey kuşkunuz olmasın diyor ama vallahi siteyi komple kapattım ben uğraşmıyorum çünkü ödenmeyecek
Beni de temsilci aradi diğer çekim iptal oldu mu dedi yok dedim yazıyorum size bana ulaşırsınız dedi iptal olursa çekimlerde sorun yok dedi ama yazmadı bile :)

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
552
231
43
Çekim verilmiyor hata diyor 3 saat bekledikten sonra bide cok komik gercekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...