ulan apçe kayıt kapalı yazıyor 100 kişi görmyüyor musunuz mesajlalrı da 2 dakkada birisi gelip soruyor aynı şeyiKayıt yeri nerde
Bütün betco sitelerinde şuan sorun var hiç bir sitede çekim ve yatırım olmuyorÇekim verilmiyor hata diyor 3 saat bekledikten sonra bide cok komik gercekten
Sitede kayıt olma yeri bile yok mkArkadaşlar deneme bonusunu buraya bırakıyorum yapışın
Golbet
m.golbet100.com
ben 15.30 da verdim hala ttık yok3.5 saat sonra benim de gönderdiler. Seri havale ile
Dostum yüzlerce çekim oldu bu bonustan geçici olarak kapatıldıSitede kayıt olma yeri bile yok mk
Adam gibi konuş GT lalesiulan apçe kayıt kapalı yazıyor 100 kişi görmyüyor musunuz mesajlalrı da 2 dakkada birisi gelip soruyor aynı şeyi
kardeş 74.sayfaya gelmişsin bunu yazıyorsun bi düşün bakalım nedenSitede kayıt olma yeri bile yok mk
Afiyet olsun güzel dostumÇekim m geldi 4 saatte konuyu açan arkadaşa cuk teşekkür ederim sayende cebimiz boştu borcta vardi
Afiyet olsun dostum3.5 saat sonra benim de gönderdiler. Seri havale ile
E bunlara nasıl gelmiş madem sıkıntı varAfiyet olsun dostum
kardeşim ağzına sağlık ya valla nasıl güldümkardeş 74.sayfaya gelmişsin bunu yazıyorsun bi düşün bakalım neden