- 536
- 195
- 43
Saol güzel kardeşim benim inşallah herkesin cebi dolar valla çokta ihtiyaç vardı inanirmisin kuruş kalmadı maaştan baskaAfiyet olsun güzel dostum
Saol güzel kardeşim benim inşallah herkesin cebi dolar valla çokta ihtiyaç vardı inanirmisin kuruş kalmadı maaştan baskaAfiyet olsun güzel dostum
Üç dosta ulaşıp gönderim de sağladım. Herkese bol şansAfiyet olsun güzel dostum
Dostum gelecek emin olabilirsin sırayla yapıyorlar ödemeleri saat 15 de çekim veren arkadaşıma 8 dk önce geldi ödemesiE bunlara nasıl gelmiş madem sıkıntı var
Kesene bereket dostumÜç dosta ulaşıp gönderim de sağladım. Herkese bol şans
Çok önemli bir şey kaçırmadın dostum zaten on onbeş kişiye ödediler olay bitti boşver takmayine güzel bi bonusu kacirdiim
Çok mutlu oldum dostum güzel günlerde kullanman dileğiyleSaol güzel kardeşim benim inşallah herkesin cebi dolar valla çokta ihtiyaç vardı inanirmisin kuruş kalmadı maaştan baska
siktir git yaÇok önemli bir şey kaçırmadın dostum zaten on onbeş kişiye ödediler olay bitti boşver takma
Öyle deme yav sen umudunu neden yitirdin bütün betcolarda sıkıntı var şuan muhakkak gönderirlerÇok önemli bir şey kaçırmadın dostum zaten on onbeş kişiye ödediler olay bitti boşver takma
ben kuzene aldırdıydım yarısına çökecektim bizi buldu betconun güncellemesi şansa bakÖyle deme yav sen umudunu neden yitirdin bütün betcolarda sıkıntı var şuan muhakkak gönderirler
Dostum vbet padişah hepsinde sıkıntı var şuanben kuzene aldırdıydım yarısına çökecektim bizi buldu betconun güncellemesi şansa bak
bonus bitik konuyu açan kişi konu başlığına falan bonus bitti diye eklerse güzel olurBONUS DEVAM EDİYORMU ÜYE OLMAÖA GEREK VARMİ