Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Golbet 1000 Nakit Minimum 2500 Max 5000 Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,314
1,059
113
site arıza aga çekim talebi iptal falan da edemiyorum içerde bakiye var 14 tl küsuratlı çekmiyim dedim , şimdi bekliyoruz iptal edilmesini resmen… buradan çekebilen adam da 2 saat sonra sonuçlandığı için bidaha buraya zor yatırım yapar kötü bir reklam bence
Abicim adamlar bedavadan para dağıtıyor, nedir bu herboka bir kılıf uydurmanız ya, ben şurdan helalinden bi 500 tl yi bile 2-3 gün beklerim nolcakki?

Aleesezginn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
155
47
28
Abicim adamlar bedavadan para dağıtıyor, nedir bu herboka bir kılıf uydurmanız ya, ben şurdan helalinden bi 500 tl yi bile 2-3 gün beklerim nolcakki?
kardeşim reklam kötü diyorum eleştiri olmazsa iyileştirme de olmaz , buradan çekim yapanlar dahil çekimden sonra bi daha kim para yatırır aga

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,314
1,059
113
Aha birisi iban at filanmı dedi yoksa? HÜCUMM HALA HALA HALA HALA HALA

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,953
886
113
Aha birisi iban at filanmı dedi yoksa? HÜCUMM HALA HALA HALA HALA HALA
asddadsadadasda millet garip aq herkesin ihtiyacı var ben eğer para atıp aldığım daha önceki kişiler değilse anca çekilişe katılyıorum ona bile arada güceniyorum hesapta para varsa katılmıyorum . şimdi kredi kartı ödemeleri geldi para lazım yani olsa iyi olur ama kimseye yazmıyoruz bunlar garip

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,314
1,059
113
kardeşim reklam kötü diyorum eleştiri olmazsa iyileştirme de olmaz , buradan çekim yapanlar dahil çekimden sonra bi daha kim para yatırır aga
Farkındaysan yetişemiyolar? Tumbetide biliyoz etkinlik bedava bonus periyotlarında 3-4 gün beklettikleri oluyodu, ama normal zamanlarda tirink ödüyolar

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,314
1,059
113
Aekadaslar konuyu acan arkadas her kimse cok sagolsun daha eklenmedi ama ceken arkadaslar olmus cekimi gelecek olan arkadaslarda var adam herkese dokunamasa da cogu kisiye dokunmus allah razi olsun guzel bonus paylasimi olmus
Dimi ya dimiii?

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,377
3,201
113
Bazılarına ilham olur umarım bir dost buradan çekim yaptı bana 150 şans parası attı 5076 olarak çektim ve bunun 2000 lirasını dağıttım övünmek yada tebrik almak için yazmıyorum bunu burada hepimiz arkadaşız 200 300 lira ile kimse birşey kaybetmez dost biriktirin gün gelırde 100 tl muhtaç olursanız kapısını çalacak eş dost olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...