- 273
- 87
- 28
Yemin
Yemin etKapandı bille eşek bunlar aw
Yemin etKapandı bille eşek bunlar aw
İban at dostÇıldırıcam damabet 250 tl spor denemeyi 5k yaptım yavaş yavaş 50 tl havale yatır 600 çek diyor 50 yok 😃😃😃
Abicim adamlar bedavadan para dağıtıyor, nedir bu herboka bir kılıf uydurmanız ya, ben şurdan helalinden bi 500 tl yi bile 2-3 gün beklerim nolcakki?site arıza aga çekim talebi iptal falan da edemiyorum içerde bakiye var 14 tl küsuratlı çekmiyim dedim , şimdi bekliyoruz iptal edilmesini resmen… buradan çekebilen adam da 2 saat sonra sonuçlandığı için bidaha buraya zor yatırım yapar kötü bir reklam bence
Ben de varım biladerim ben de yanlız diğilsinbi benim çekim gelmedi herhalde, 2,5 saat oldu suanda
kardeşim reklam kötü diyorum eleştiri olmazsa iyileştirme de olmaz , buradan çekim yapanlar dahil çekimden sonra bi daha kim para yatırır agaAbicim adamlar bedavadan para dağıtıyor, nedir bu herboka bir kılıf uydurmanız ya, ben şurdan helalinden bi 500 tl yi bile 2-3 gün beklerim nolcakki?
Biz 3 saattir bekliyoruz1.5 saat oldu benimde hala çekim gelmedi
YoksYemin
Yemin et
Gönderdim dostumDm bakarmısın dostum cansın
asddadsadadasda millet garip aq herkesin ihtiyacı var ben eğer para atıp aldığım daha önceki kişiler değilse anca çekilişe katılyıorum ona bile arada güceniyorum hesapta para varsa katılmıyorum . şimdi kredi kartı ödemeleri geldi para lazım yani olsa iyi olur ama kimseye yazmıyoruz bunlar garipAha birisi iban at filanmı dedi yoksa? HÜCUMM HALA HALA HALA HALA HALA
Farkındaysan yetişemiyolar? Tumbetide biliyoz etkinlik bedava bonus periyotlarında 3-4 gün beklettikleri oluyodu, ama normal zamanlarda tirink ödüyolarkardeşim reklam kötü diyorum eleştiri olmazsa iyileştirme de olmaz , buradan çekim yapanlar dahil çekimden sonra bi daha kim para yatırır aga
Dimi ya dimiii?Aekadaslar konuyu acan arkadas her kimse cok sagolsun daha eklenmedi ama ceken arkadaslar olmus cekimi gelecek olan arkadaslarda var adam herkese dokunamasa da cogu kisiye dokunmus allah razi olsun guzel bonus paylasimi olmus
Merhametli apom benimGönderdim dostum
Nazlı internetin kapattı çöktü bonusu eklenmeyenlerDimi ya dimiii?