- 3,096
- 946
- 113
biyandan macara maçını takipteyim hareketli ama dk 30 a kadar sabrettiler mi tamamdır
İnşallah dost kadınlardan 1 gol diğer iki maçta böyle gelirse tamam bu işbiyandan macara maçını takipteyim hareketli ama dk 30 a kadar sabrettiler mi tamamdır
iyi geceler dostOlmadı dostlar malesef en korktuğum maç yatırdı 14 dakika daha sabredemediler.Hepinize emekleri için teşekkür ederim.Yarınki bültendede sağlam bir deneme yapacağım.Bu ekip aklımda hayırlı geceler hepinize
Canın sağolsun dost bende diğer Kolombiya maçını aldım sırf senin kuponun yatmasin die olmadı malesefOlmadı dostlar malesef en korktuğum maç yatırdı 14 dakika daha sabredemediler.Hepinize emekleri için teşekkür ederim.Yarınki bültendede sağlam bir deneme yapacağım.Bu ekip aklımda hayırlı geceler hepinize
iyi geceler hocamOlmadı dostlar malesef en korktuğum maç yatırdı 14 dakika daha sabredemediler.Hepinize emekleri için teşekkür ederim.Yarınki bültendede sağlam bir deneme yapacağım.Bu ekip aklımda hayırlı geceler hepinize
Sen adamsın dost keşke alsaydınCanın sağolsun dost bende diğer Kolombiya maçını aldım sırf senin kuponun yatmasin die olmadı malesef
Baktım flamengo maçın gelir gibi dedim macara yi almadım ben kazanıp senin üzülmeni istemem diğerini aldım kalbim temiz ki o da geldi ama senin ki olmadıSen adamsın dost keşke alsaydın
Kazanmana çok sevindim güzel kardeşim benim.Sorun etmedi fazlasını Bets10dan çıkardım ben aynı maçta dost yarına inşallah geniş bültende güzel bi kombin alırızBaktım flamengo maçın gelir gibi dedim macara yi almadım ben kazanıp senin üzülmeni istemem diğerini aldım kalbim temiz ki o da geldi ama senin ki olmadı
paran varsa gencoya 100 yatır derim gangster bonusu var uğurlu geliyor hem kaybedersen 100 veriyorlarKazanmana çok sevindim güzel kardeşim benim.Sorun etmedi fazlasını Bets10dan çıkardım ben aynı maçta dost yarına inşallah geniş bültende güzel bi kombin alırız
Dost Gencoya 50-60 bin yatırımım 80-90 bin çekimim oldu fakat 6-7 aydır tek yatırımım bile olmadı.En son site haksız yere 1800 lira kazancımı sildi o gün bugündür selam vermiyorum onlaraparan varsa gencoya 100 yatır derim gangster bonusu var uğurlu geliyor hem kaybedersen 100 veriyorlar
Valla min çekim 200 yapmışlar şunu bi tamamlasaydim rahat oynucamda 3 te 3 le başladım 1 basket e bakıyor suanKazanmana çok sevindim güzel kardeşim benim.Sorun etmedi fazlasını Bets10dan çıkardım ben aynı maçta dost yarına inşallah geniş bültende güzel bi kombin alırız
adminlere yazaydınDost Gencoya 50-60 bin yatırımım 80-90 bin çekimim oldu fakat 6-7 aydır tek yatırımım bile olmadı.En son site haksız yere 1800 lira kazancımı sildi o gün bugündür selam vermiyorum onlara