- 426
- 308
- 63
Başkan Ankara'da olsaydın senin işi cozerdimbiz bunu yapamayız ama bim çalışanı değiliz
Başkan Ankara'da olsaydın senin işi cozerdimbiz bunu yapamayız ama bim çalışanı değiliz
başka yöntem var mı duyduğun sağda soldaBaşkan Ankara'da olsaydın senin işi cozerdim
Temsilciyi ara söyle tek seans 2000 gecelik görüşmenin 10bin olduğu ülkede 2 k kredi kartı vermeye utanmıyorsunuz? Caz yaparsan limiti yükseltebilirler kankaBende başvurdum kredi kartina da 2.000 tl limit verdi. Cok az değil mi ya.
komisyon çok tercih edilmez birde bunun geri odemeai var kulliyen zararBeyler ben bı yöntemle yaptım ama limitim düşük diye o işe giriştim yoksa girmez dim bayağı komisyon kesiliyor ... Yapmanızı tavsiye etmem ama buraya yazayım yinede belki yapmak isteyen olur
bynogame den razer gold aldım gamesatışa sattım 2 k paraya 1400 felan geldi ..
Zaten öyle olacak dost. Zamaninda cok yasadim bunları cok sukur bitirdim borcları. Burdaki arkadaslarda bi kere oturması gerekiyor bu kazığa anca ole akillanirlar simdi biz ne desek bos 😃Agalar bu kartın normal kredi kartından bi farkı yok biliyorsunuz değil mi? Tek farkı taksit yok. Dijital bir banka, siz bunu nakite çevirip kumar oynamayı düşünüyorsunuz ama sonra ödeyemezseniz yine icra avukat bir sürü olay olacak. Zaten 4-5 tane dosyam var ne olacak diyebilirsiniz ama karşınıza engeller çıkmaya başladığı an anlarsınız ne olacağını veya ödemek zorunda olduğunuz bi durumla karşı karşıya kalırsanız keşke dersiniz diye düşünüyorum.
2bin tllik borç icraya düştü zar zor7binle kapattım dosyayı her ödemediğim ay bin tl atıyodu üstüne yazık vallaAgalar bu kartın normal kredi kartından bi farkı yok biliyorsunuz değil mi? Tek farkı taksit yok. Dijital bir banka, siz bunu nakite çevirip kumar oynamayı düşünüyorsunuz ama sonra ödeyemezseniz yine icra avukat bir sürü olay olacak. Zaten 4-5 tane dosyam var ne olacak diyebilirsiniz ama karşınıza engeller çıkmaya başladığı an anlarsınız ne olacağını veya ödemek zorunda olduğunuz bi durumla karşı karşıya kalırsanız keşke dersiniz diye düşünüyorum.
bunu kimse dinlemez benim tahminimAgalar bu kartın normal kredi kartından bi farkı yok biliyorsunuz değil mi? Tek farkı taksit yok. Dijital bir banka, siz bunu nakite çevirip kumar oynamayı düşünüyorsunuz ama sonra ödeyemezseniz yine icra avukat bir sürü olay olacak. Zaten 4-5 tane dosyam var ne olacak diyebilirsiniz ama karşınıza engeller çıkmaya başladığı an anlarsınız ne olacağını veya ödemek zorunda olduğunuz bi durumla karşı karşıya kalırsanız keşke dersiniz diye düşünüyorum.
deneyelimBeylernaz once demedim KASSA isimli finansbankin uygulamasinda kart geciyor kartla oraya yatirdin ordan hesaba cektim hadi yapistirin hayirli olsun
Komisyon ne kadar kesiyorBeylernaz once demedim KASSA isimli finansbankin uygulamasinda kart geciyor kartla oraya yatirdin ordan hesaba cektim hadi yapistirin hayirli olsun
2750 attim topam 2846 cektiKomisyon ne kadar kesiyor
bu komisyon uygun2750 attim topam 2846 cekti
Denedinmi ?1000 tlye 35 komisyon kesti
Günlük maximum 5k yatirabilirsiniz diyor. 35k limiti nasıl yatircaz 1 hafta surer2750 attim topam 2846 cekti