- 4,896
- 3,154
- 113
denedim en uygun bu para hesaptaDenedinmi ?
denedim en uygun bu para hesaptaDenedinmi ?
İyiymiş yav razerla 2k atıp 1.6k çekeceğim ben şuan😐2750 attim topam 2846 cekti
kanka işlem limiti max 5 k diyor uğraştırır biraz bizi . Çekim yaptinmi geldimi hemendenedim en uygun bu para hesapta
saniyesinde geldi banka hesabımakanka işlem limiti max 5 k diyor uğraştırır biraz bizi . Çekim yaptinmi geldimi hemen
kanka en uygun bu şimdilik tokatçılara tonla komisyon odeyecegine bura daha iyikanka işlem limiti max 5 k diyor uğraştırır biraz bizi . Çekim yaptinmi geldimi hemen
Sendede günlük 5k mı yazıyor yükleme limitisaniyesinde geldi banka hesabıma
evet öyle yazıyorSendede günlük 5k mı yazıyor yükleme limiti
kanka en uygun bu şimdilik tokatçılara tonla komisyon odeyecegine bura daha iyi
Tmm sagol kardeşim dediğin gibi komisyonculara para vermektense 35k limiti 1 haftada parca parca çekerim daha iyievet öyle yazıyor
Kanka o zaman %3.5 komisyonmu alıyor burası1000 tlye 35 komisyon kesti
ya zaten mutlaka bir alternatif olacak sadece şimdilik idare ediver en kötu parçaa parça çekersinTmm sagol kardeşim dediğin gibi komisyonculara para vermektense 35k limiti 1 haftada parca parca çekerim daha iyi
evet doğru yatırıken %3.5 yazıyordu komisyondaKanka o zaman %3.5 komisyonmu alıyor burası
Tmdrevet doğru yatırıken %3.5 yazıyordu komisyonda
Usta dm atar mısın kassayı yapamadım bendeevet doğru yatırıken %3.5 yazıyordu komisyonda
Kart gelmeden nasıl kullanıma actinyok 3 hak falan vermiyor bende denedim ve kullanıma açıldı kart gelmeden
Ne kadar batiksan o kadar fazla limit veriyor, kredi puanın yüksek, icra takip falan yoksa unutDostlar findenks puanina bakiliyor mu maasim var 40 k ama bir kac yerden gecikmedeyim ckar mi ki
son altı hanesini tahmin edeceksin zaten orada 4 hanesi görünüyor 1-99 arası deneyeceksin ve sonunda doğru bulduğunda şifreyi belirle kullanKart gelmeden nasıl kullanıma actin
biz yöntemi bulduk daha uygun kassaarkadaşlar yüzde 80 le bozum istiyorsanız yöntem şu
1000 tl razer gold aldım bynogameden kimlik doğrulama istiyor yanlız .toplamda 15 dakikada sonuçlandı.
sonra dmrgame sitesine 800 tl ye pini sattım.. ordan 5 dakika içinde paparama geldi bakiye.
emrin olur paşamUsta dm atar mısın kassayı yapamadım bende