Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Kredi Kartı Hk.

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,048
457
83
son altı hanesini tahmin edeceksin zaten orada 4 hanesi görünüyor 1-99 arası deneyeceksin ve sonunda doğru bulduğunda şifreyi belirle kullan
Son kullanma tarihi ve cvv görünmüyor dost. O nasi olucak. Yada bu dediklerin belli bir sure gecince mi oluyor. Kart basvurusunu dün yaptim onaylandi.

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,160
4,462
113
yöntemi acikliyorum. A101 markete gidiyoruz .kasada aksama kadar bekliyoruz. musterilerle konusup hesabi kartimizdan cekiyoruz.onlardan nakiti aliyoruz .simdi herkes a101 e 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
Bu çok iyiydi, sondaki koşan kizlar efsane olmuş, anlatım tarzı, giriş gelişme sonuç bölümleri itinalı bir çalışmanın ürünü, yalnız resimde pastel renkleri tercih ettiğin gözleniyor, daha sade ve açık tondaki renkler uyum açısından önem arz ediyor, betimlemelerin kısa olması hatta hiç olmaması, konu anlatımında derinliğin nasıl sağlandığı hususunda hayret uyandırıyor.Kisaca tebrikler ...

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,300
1,530
113
Bu çok iyiydi, sondaki koşan kizlar efsane olmuş, anlatım tarzı, giriş gelişme sonuç bölümleri itinalı bir çalışmanın ürünü, yalnız resimde pastel renkleri tercih ettiğin gözleniyor, daha sade ve açık tondaki renkler uyum açısından önem arz ediyor, betimlemelerin kısa olması hatta hiç olmaması, konu anlatımında derinliğin nasıl sağlandığı hususunda hayret uyandırıyor.Kisaca tebrikler ...
tesekurlerr. kasadan yaziyorum bu arada.kasiyerle oturuyoz

Pman36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
419
154
43
Ulan ilk para yuklemede sorun olmadida ikinci yuklim diyorum yuklemiyor bu kassa anlamadim

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,174
1,322
113
Kassa diyen eyv dost ya süper oldu nakit gecti elime 2 bini 1930 a attim hesaba 5 dk sürmedi yükleyip aktarıp cekmesi

Pman36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
419
154
43
Beyler kassayi burada ilk ben soyledim alirim bir tesekur:) ayrica ilkinca sorunsuz yukledim heaapa yolladim ikinciyi yuklim diyorum olmuyor sebebini anlamadim

betkorkmaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,136
1,352
113
kassadan yatıran arkadaşlar, masterpass falan uğraştınız mı yoksa direkt kartı girdikten sonra yatırdınız mı

Fthcck

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,298
496
83
olum adam altın aldım attım kenara diyo gidin altın alın ne bu nakit sevdası

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,173
1,701
113
Beyler kassayi burada ilk ben soyledim alirim bir tesekur:) ayrica ilkinca sorunsuz yukledim heaapa yolladim ikinciyi yuklim diyorum olmuyor sebebini anlamadim
Kassaya para yükle onayladıktan sonra düzeliyor