- 4,901
- 3,155
- 113
işin hal oldu mu?Kassaya para yükle onayladıktan sonra düzeliyor
işin hal oldu mu?Kassaya para yükle onayladıktan sonra düzeliyor
Hani kart gelmediydi süleyman dayıKartı çektik yedik sen haşa Elizabeth
Kassa için finansbank hesabının olması gerekiyormu direk kassayi indirip üye olup yükleme yapabilirmiyizBeyler kassayi burada ilk ben soyledim alirim bir tesekur ayrica ilkinca sorunsuz yukledim heaapa yolladim ikinciyi yuklim diyorum olmuyor sebebini anlamadim
valla kartı master passe ekle oluyorkanka yatırmaya çalışıyorum masterpass kodu istiyor salak uygulama, hayır manasınd kapata basıyorum işleme devametmiyor. kullan desem masterpass kod göndermiyor
Para vermemek için demiştirHani kart gelmediydi süleyman dayı
aynı boku yaşadım masterpassin sitesine gir telefonunla giriş yapıp hesabı sil başka çözüm yokEkli dosyayı görüntüle 569362
gelen giden yok
finansa gerek yok ben yapı krediye çektimKassa için finansbank hesabının olması gerekiyormu direk kassayi indirip üye olup yükleme yapabilirmiyiz
Knk konu nemasterpass sıkıntısı yaşayanlar
Masterpass
www.masterpassturkiye.com
burdan hesabınıza girin, hesabınızı silin.
uygulamayı kapatıp açın oluyor. öbür türlü ne mesaj geliyor ne de o kutucuğu atlayabiliyorsunuz.
Kassayi indirdim 1 TL yüklemeniz gerek diyor . Direk kartla yükleme yapsak olurmufinansa gerek yok ben yapı krediye çektim
kartla yükle hadi kredi kartınlaKassayi indirdim 1 TL yüklemeniz gerek diyor . Direk kartla yükleme yapsak olurmu
Senin neden günlük para yükleme limitin 150 bin lira kanka ?Ekli dosyayı görüntüle 569362
gelen giden yok
kanka o kadar hakim değilim ben sadece duyduğum ve uyguladığım fikirleri paylaşıyorumSenin neden günlük para yükleme limitin 150 bin lira kanka ?
@SEFABEY bak nasil yapacaz bizde 150k
Evetişin hal oldu mu?
dur bakim hesap doğrulama yapmıştır belkiSenin neden günlük para yükleme limitin 150 bin lira kanka ?
@SEFABEY bak nasil yapacaz bizde 150k
Beyler kassaya 1 tl koyanlar sizinde para yükleme limitiniz 150 bin liramı ?
[/QUOTEevet
EvetBeyler kassaya 1 tl koyanlar sizinde para yükleme limitiniz 150 bin liramı ?
Oo zaman super tekte 35kyı yükler çekerim. Paraya çökmezler demi la bu kassa 😀dur bakim hesap doğrulama yapmıştır belki