- 6,389
- 4,076
- 113
Onu bilmiyorum hic gunduz dene bi.ben haftaici yaptim gecen pazartesiDost hafta sonu goruntulu gorusme oluyor mu uye olmak icin yoksa sadece hafta ici mi oluyor
Onu bilmiyorum hic gunduz dene bi.ben haftaici yaptim gecen pazartesiDost hafta sonu goruntulu gorusme oluyor mu uye olmak icin yoksa sadece hafta ici mi oluyor
Allah Allah enterasan valla benden birşey istemediKurye gelip belgeye imza atıp onaylamam gerekiyormuş öyle dedi müşteri hizmetleri neyse boşver usta yapabilen yapsın
Anında 10 saniyeHesabına ne kadar sürede geldi kanka çekimin
Onlar uption yerine ups kargo uygulamasi indirmistir heralde bende anlamadım😀Hesabına ne kadar sürede geldi kanka çekimin
Sen once bi hadi karta basvur sen suan uptionu unut kartin onaylanana kadar.o sonraki iş.sen sadece hadi basvurusu yap.Ben anlamadim hadi kart ile uption ayni sey mi
TesekkurlerSen once bi hadi karta basvur sen suan uptionu unut kartin onaylanana kadar.o sonraki iş.sen sadece hadi basvurusu yap.
O arkadaş uption karta başvurdu büyük ihtimalle kurye dediği oAllah Allah enterasan valla benden birşey istemedi
Neye göre istiyor bilemem
Eşinin dostunun üzerine aç imkan varsa
İlla kendi üzerine olmak zorunda degil
Onaylanmasini istiyorsan aylik gelirini 70-80k yap.meslegi duzgun bi meslek seç.yoksa pert olur basvurunTesekkurler
Ups kargoya iş basvurusu bile yapmış olabilirlerO arkadaş uption karta başvurdu büyük ihtimalle kurye dediği o
Veriyormu a101 5/10 karton sigara vermiyor 3/5 paketi kavga dövüş alıyorum A101 deSelam beyler hadi kredi kartını bilmem ama nakit ihtiyacınız için şöyle bir yöntem söyliyim size veresiye kredi veriyor ya 3.5 k o krediyle a 101 den sigara alıp 10-15 düşük fiyatina bakkallara satabilirsiniz böylelikle nakite çevirmiş olursunuz 👍
Tek şubeden alma dostum biraz uğraşırsın ama ayrı ayrı şubelerden alabilirsinVeriyormu a101 5/10 karton sigara vermiyor 3/5 paketi kavga dövüş alıyorum A101 de
biz bunu yapamayız ama bim çalışanı değilizArkadaşlar 0 komisyonla ben olayı çözdüm ben bim calisaniyim bimpara uygulamasina 40 bin limitim vardı hepsini yükledim sonra gelen müşterilerden nakit aldım kasadan bimparayla geçtim sıfır komisyonla hem nakite çevirdim hemde milletin işini gördüm 😀