- 3,341
- 1,559
- 113
Harc kac dolar reisTüm kefaletini alıp harcını yatırmam gerekiyor 🤣
Harc kac dolar reisTüm kefaletini alıp harcını yatırmam gerekiyor 🤣
İkisi de aynı kapıya çıkar , mesaj önemli, illimunatiler 🤣🤣🤣🤣keçi knk o
Ss atÇektim geldi teşekğrler
at knk ssÇektim geldi teşekğrler
Çok iyiBeyler hiç spin almadan sweette sadece farmlayip bu seviyeye geldim çevrim tamam acaba çevrim tamamlanınca diledim oyun da oynayabilirmiyim olurda bir oderlerse 30 k ahirete kadar dua ederim
Çekim ver bakalım ne olacakBeyler hiç spin almadan sweette sadece farmlayip bu seviyeye geldim çevrim tamam acaba çevrim tamamlanınca diledim oyun da oynayabilirmiyim olurda bir oderlerse 30 k ahirete kadar dua ederim
Kanka kasa dhaa 20 k çevrim tamam 30 K cekiliyor minimum eğer ceveimden sonra her alan geçerliyse atarim 2 orana 10 k yada uçak oyununa talep ederim canlı desteğe tekrar sormam lazım işte bekliyorum sıradaÇekim ver bakalım ne olacak
Uyemi olmayı düşünüyon reis 30 kat cevrim üstüne bakiye 30 k olacak min Max 30 k cekim
Kanka şansını dene belki öderler bende çok umutlu değilim 30 K olursa çekim vercem cevrimim tamamladım hep farm ile oynadm kasa erimeden çok hızlı spinlere soktu bakalım nasipÇekim ver bakalım ne olacak
Dost bi sitenin hele hele yeni bi sitenin 30k odiyecegini dusunuyomusun daha yatrim almadan gerci yatirsanda odiyecegi muhakkak amaKanka şansını dene belki öderler bende çok umutlu değilim 30 K olursa çekim vercem cevrimim tamamladım hep farm ile oynadm kasa erimeden çok hızlı spinlere soktu bakalım nasip
Senin aklına ben ya Ağa okmuyormusun awk yerinde sweet ve sugar Rush da geçerli diyor ne gatesi yaktın bonusu ya (((30 k dan fazlasını rahat rahat gates te çevirmişimdir bir ara bakiye 16 k ya kadar çıktı yok atmıyor namussuz 30 olmadı devam eden yarışmacı arkadaşlara başarılar
desteğe sor bence bonusu yakma 3 tane oyunda geçerli yazıyordu sweet gates sugarBeyler hiç spin almadan sweette sadece farmlayip bu seviyeye geldim çevrim tamam acaba çevrim tamamlanınca diledim oyun da oynayabilirmiyim olurda bir oderlerse 30 k ahirete kadar dua ederim