- 15,754
- 8,672
- 113
Üyelerinin datayi dağdaki listeye ekler 😄Zap nehrinden internet çekiyolar kaçak hevaller
Üyelerinin datayi dağdaki listeye ekler 😄Zap nehrinden internet çekiyolar kaçak hevaller
Aynen kardeşim nerden bulaştıysak kazanırsın boktan site kazancına kural koyar ödemez okadar pislik site varki heleki palacebet denen kahpe bir site var hayatımı sikti benim 2 yıldır birde üyelik iptali yapmıyor köpeklerUlan 30 k yı normal oynadgmz site ödemiyor kendi ana paramızla 😀
Link nerede999tl yatırım şartsız deneme Bonus u vermektedir canlı destek ten talep edliyor
Parayı gönderen soyadı Öcalan çıkar 1.05 😂😂😂3-5 pkk linin dağdan inip açtığı site işte isme bak
Üye olanlar kod ile arar mit halbuki hepsi forumdaki üyeler 😀Üyelerinin datayi dağdaki listeye ekler 😄
Memo bırak şimdi 31 i roll ac ak 🤣🤣Üyelerinin datayi dağdaki listeye ekler 😄
Dağ kadrosuna katılmak istiyosan ol 😀ÜYE OLUYUMU OLMAYİMMİ OYLAMA YAPİN
Neyin dağ kadrosu insanları kumara iten iktidarın suçu hepsiDağ kadrosuna katılmak istiyosan ol 😀
Zaman geçsin eğlenelim diyosan üye ol. Ödeme yapmıyorlarÜYE OLUYUMU OLMAYİMMİ OYLAMA YAPİN
Lisanslı site kardeşim öderlerZaman geçsin eğlenelim diyosan üye ol. Ödeme yapmıyorlar
Kanka ben 30 olmadan yoruldum ihtiyarladım artıkÇek tulumbayı çek çek cek
sahte lisansı sadece foto varLisanslı site kardeşim öderler