- 74
- 35
- 18
Ondan dolayı bekliyorum kanka işte oynamıyorum şuandesteğe sor bence bonusu yakma 3 tane oyunda geçerli yazıyordu sweet gates sugar
Ondan dolayı bekliyorum kanka işte oynamıyorum şuandesteğe sor bence bonusu yakma 3 tane oyunda geçerli yazıyordu sweet gates sugar
Gateste geçerli bonus sweet Gates sugar Rush sıkıntı yok yaniSenin aklına ben ya Ağa okmuyormusun awk yerinde sweet ve sugar Rush da geçerli diyor ne gatesi yaktın bonusu ya (((
O zamana tamam valla ben çevrimi bitirdim 20 k var kasada bakam sorcam desteğe cevrimden sonra her alanda geçerli mi yada satın alım serbest mi hiç satın alım yapmadm benGateste geçerli bonus sweet Gates sugar Rush sıkıntı yok yani
Herşey serbest geçerli 3 oyunda kasayı 30 k yap çek min Max şart 30 k yanlız kimseye ödeme yapmadı şuan siteO zamana tamam valla ben çevrimi bitirdim 20 k var kasada bakam sorcam desteğe cevrimden sonra her alanda geçerli mi yada satın alım serbest mi hiç satın alım yapmadm ben
Elleme eyleniyolar adamlar gazozuna nasılsa para isteyen yok adamlardan🤣😂🥱şu sitenin 48 sayfa muhabbeti gecmis ben siteyi actim baktim direk kapattim zaman kaybi
Yok çekim yapanda yok sitenin ödediği kimse yok 2000 forum 1500 telegram 29 .000 X hesabi bekliyor sadece neyi bekliyolarsa onlarda bilmiyor biri bekleyince herkes sıraya girdiMerhaba arkadaşlar bu deneme bonusu şartları nelerdir çekim yapabilen varmı
Çek tulumbayı çek çek cekMemo kasa 17k belki 31 de biz çekeriz
30k altı çekime izin vermiyormuUlan 30 k yı normal oynadgmz site ödemiyor kendi ana paramızla 😀
1 TL ödeme alan yokki orasını tanrı bilir30k altı çekime izin vermiyormu
Yok 30 k min max bide siteye adak parası vericen 8 9 çektikten sonra adak kesecekler30k altı çekime izin vermiyormu
Zap nehrinden internet çekiyolar kaçak hevaller3-5 pkk linin dağdan inip açtığı site işte isme bak