- 239
- 163
- 43
Çekim yapıldı 999 TL.
Sen ne akıl hocası gibi konuşup duruyon lan millete yok cahil yok salak yok bu bonusu alanları tokatlayasım var falanlar filanlar hayırdır olum sen niye kasıldın bu kadar alan alııır almayanda almaz yoluna bakar sende rahat ol millete boş boş yorum yapma kasssma kendini bu kadarÇevrimi tamamlayıp çekim vermeyi bekleyen 100 kişi olsa siteye 3 milyon yapar, bu sitenin 3 milyonu ödeyeceğini düşünüp internetini bu siteye harcayan herkesi tokatlayasim var. Olum siz ne arlanmaz ne cahil adamsınız ya. insanda birazcik akıl olur düşünür bir tartar aw. Size her şey mustehak
Çekim ödendi 💸Çekim yapıldı 999 TL.
999 tl çekim ver okadar para bu siteyi kursan etmez bunlarda ne isi var o paranın30 katı çevrim yaptım bakiyem 31 bin çekim veriyorum geçersiz işlem diyor sanırım kandirildik
Ne ile çekim verdin dostÇekim ödendi 💸
Kardeş yazsana çevrimi mevrim nasıl yaptın burda onca insan soruyor birde şu çekimi paylasÇekim ödendi 💸
soruyorum simdi baglandıKimsenin doğru düzgün bildiği bişe yok Ağa biride canlıya bağlandığında sormamis😃😃😃
Sorduk ağa herşeyi yaptık çekim veriyorum olmuyor 999 çekmeyi denedim olmadı miktarj çektim yine olmadı geçersiz işlem diyorKimsenin doğru düzgün bildiği bişe yok Ağa biride canlıya bağlandığında sormamis😃😃😃
Ne kadar ediyorTüm kefaletini alıp harcını yatırmam gerekiyor 🤣
Link iletebilir misinizOndan dolayı bekliyorum kanka işte oynamıyorum şuan