Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Hahoobet 999 TL Denme Bonusu ( Yatırım Şartsız )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alone571

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,281
559
113
Çevrimi tamamlayıp çekim vermeyi bekleyen 100 kişi olsa siteye 3 milyon yapar, bu sitenin 3 milyonu ödeyeceğini düşünüp internetini bu siteye harcayan herkesi tokatlayasim var. Olum siz ne arlanmaz ne cahil adamsınız ya. insanda birazcik akıl olur düşünür bir tartar aw. Size her şey mustehak
Sen ne akıl hocası gibi konuşup duruyon lan millete yok cahil yok salak yok bu bonusu alanları tokatlayasım var falanlar filanlar hayırdır olum sen niye kasıldın bu kadar alan alııır almayanda almaz yoluna bakar sende rahat ol millete boş boş yorum yapma kasssma kendini bu kadar

halley56

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
402
188
43
Beyler bu sitede çevrim nedir çekim nedir anlam veremedim

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,851
923
113
Ülkece nekadar aç kaldiysak artik kuyruk sayısı geceden beri 250 hiç aşağı düşmedi şuan 406

orhaneslimon16

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
74
36
18
28 K YA KADAR ÇIKTİM 30 U GÖREMEDİM AWK SAGLİK OLSUN YARIŞMACI ARKADAŞLARLARA BAŞARİLAR :d

halley56

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
402
188
43
Kimsenin doğru düzgün bildiği bişe yok Ağa biride canlıya bağlandığında sormamis😃😃😃

erhanxx

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13
5
3
Kimsenin doğru düzgün bildiği bişe yok Ağa biride canlıya bağlandığında sormamis😃😃😃
Sorduk ağa herşeyi yaptık çekim veriyorum olmuyor 999 çekmeyi denedim olmadı miktarj çektim yine olmadı geçersiz işlem diyor

Ekli dosyalar

Ramazancayir

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
3
8
Beyler denemeyi kaybettim kendi paramla yatırım yaptım 100 TL fazla yapmadım şimdi 200-250 TL yapmışım çekmeye çalışıyorum canlıya bağlandım canlı beni bağlantıdan attı

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,685
3,201
113
Ne beyinsizsiniz arkadaş 30k çekeceksin diyen kim canlı destek 29.970 tl nin altında çevrim yaptıysanız çekiminiz ödenmez demek istiyor maks 999 çekebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...