Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,953
697
113
Hakemler bunu gelir kapısı yapmış bilerek kötü maç yönetip küfür ettiriyorlar ve dava açıyorlar sakın benim gibi tuzağa düşmeyin

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,648
1,514
113
Tezgah Photoshop deseydin tecavüzcüler katilller yalan söylüyor elini kolunu sallayarak çıkıyor sen yalan söylemişsin çok mu

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,554
2,763
113
Birşey olmaz bence dolandırıcı sandım dersin . Böyle yazanlar çok oluyor reklam ya da yatırım için dersin bende bıktım bunlardan yazdım dersin . En kötü hagb olur 5 yıl içinde aynı suçu islemezsin
İnşallah bu olur ya valla para falan ödeyemem

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,554
2,763
113
Tezgah Photoshop deseydin tecavüzcüler katilller yalan söylüyor elini kolunu sallayarak çıkıyor sen yalan söylemişsin çok mu
Yalan sevmem be kanka delikanlı adamız şimdi yapmadık desek vicdan rahat etmiyor

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
1,608
113
Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
Tek hücrelik hapise gireceksin 6 ay boyunca tuvalet yemek yok aclıktan öleceksinnnn

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
140
43
Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
Hakaretten bir şey olmuyor 1-2 ay ceza veriyor onu da para cezasına çevirip erteliyorlar tabi son 2 yıl içersinde kasıtlı bir suçtan süreli hapis cezası almadıysan

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
574
342
63
Geçmiş olsun hocam. Şimdi adalet dediğimiz şey bir toplumun köşe taşlarını oluşturan temel bir etkendir.

Yani bir toplumda adaleti sağlayamaz isen , bu o toplumda negatif yönde farklı olumsuzluklar oluşmasına sebep olur.

Maalesef Türkiye'de mevcut iktidardan bağımsız olarak senelerdir adalet tam manası ile sağlanamamaktadır.

Mevcut iktidar döneminde hakimlere takdir hakkı denilen ucube bir hak verildi. Yani hakim delil aranmaksızın isnat edilen suçun , sanık tarafından işlenip , işlenmediğine anlık ifadeler , beden dili vs göz önüne alarak takdir getirebiliyor.

Bana göre hiçbir beşerin konumu ne olursa olsun , diğer bir insana karşı üstünlük kurup bir konuda takdir getirmesi kadar ucube bir sistem yoktur.

Getir idamı. Haksız öldüreni as. Tecavüzcüyü as. Pedofiliyi as. Vs vs

Sonuç olarak senin sorunun cevabını ancak mahkemeye çıktığında alırsın. Yukarıda anlattığım gibi her mahkeme benzer suçlarda aynı cezayı vermiyor.

Para cezası alan var. Para cezası artı 2 yıl alan var. Sadece 3 yıl alıp cezası ertelenen var.
Sana tavsiyem bir daha hak etse bile sosyal medya üzerinden birine sövmemendir. Tekerrür halinde ağırlaşır. Yada takıntılı birine denk gelirsin. Kendini bambaşka bir olayda bulursun.

Geçmiş olsun.

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,850
13,048
113
HGB yi bozarsan hem o işlediğin sucu hemde hgn infazınlabirlikte direk kapalı şart şart cart yok dosya yapmayn kaçın dosyadan

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,554
2,763
113
Bakalım bi dava açılıcak mı e devletten takip edeceğim sonuç nasıl ilerleyecek görelim