Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
474
83
Kardeş aynı olayı ben yaşadım 2240 TL para cezası verdi 2 sene önce şimdi 5k filan adlı para cezası verir başka dosyan yoksa onuda 5 yıl hükmün açıklanmasını geri bırakır. Bı bok olmaz korkma

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,556
2,766
113
Kardeş aynı olayı ben yaşadım 2240 TL para cezası verdi 2 sene önce şimdi 5k filan adlı para cezası verir başka dosyan yoksa onuda 5 yıl hükmün açıklanmasını geri bırakır. Bı bok olmaz korkma
Oh be adamsın çok saol scilim temizdi yazsınlar 1 2 bişey olmaz eywallah Allah razı olsun

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,978
5,486
113
Sitelerden whatsapp tan çok yazan oldu yazanlara haliyle çoğuna ana avrat düz gittim muhakkak benimde aranmam vardır POLİS BENİ YAKALAYAMAZKİ

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,556
2,766
113
Beyler bugün avukat aradı ve uzlaşma için aradığını söyledi avukatınız varmı dedi yok dedim sizden büyük ihtimal uzlaşma isteyecek dedi dedim uzlaşmayacağım ne kadar talep ettiğini öğrenebilirmiyim onu öğrenip arayacağım dedi ve anlaşma sağlanmasa mahkemelik olursam ve davayı kaybedersem karşı tarafın avukatına 30 bin lira gibi birşey çıkar dedi sana nasıl bi yol izlemem lazım bilgisi olan varsa yardımcı olsun

pokolsa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
423
199
43
Davayı açan oysa uzlaşma niye istior. Uzlaşmayı senin istemen lazım değil mi. Bırak uzlaşma uğraşsın

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,968
890
113
Beyler bugün avukat aradı ve uzlaşma için aradığını söyledi avukatınız varmı dedi yok dedim sizden büyük ihtimal uzlaşma isteyecek dedi dedim uzlaşmayacağım ne kadar talep ettiğini öğrenebilirmiyim onu öğrenip arayacağım dedi ve anlaşma sağlanmasa mahkemelik olursam ve davayı kaybedersem karşı tarafın avukatına 30 bin lira gibi birşey çıkar dedi sana nasıl bi yol izlemem lazım bilgisi olan varsa yardımcı olsun
arayan avukat değil uzlaştırmacı diye geçiyor hocam hakim ilk önce dava açılmadan önce bunlar uzlaşsın dava olmasın diyor , uzlaşmassan 15 30 arası bir tuta avukata ödersin sırf hakaret masrafı da duruma göre vs değişiyor galiba hakim karar veriyor

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,556
2,766
113
arayan avukat değil uzlaştırmacı diye geçiyor hocam hakim ilk önce dava açılmadan önce bunlar uzlaşsın dava olmasın diyor , uzlaşmassan 15 30 arası bir tuta avukata ödersin sırf hakaret masrafı da duruma göre vs değişiyor galiba hakim karar veriyor
Aga ama şimdi beni hem dolandırmaya kalktı hem de şimdi para istiyor devley nasıl buna göz yumuyor yok mu bi çaresi

Kinx27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
498
162
43
Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
Kesin idam edilirsin :) yav bı cacık olmaz kafanı yorma nede olsa adalet dediğin pek adil bir şey değil..!

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,968
890
113
Aga benden büyük ihtimal para isteyecek ve para vermeyeceğim ben hapse girermiyim?
hakaretin çok fazla hapis cezası olmuyor para cezası oluyor ama onu ödemezsen galiba hapise giriyorsun yani normal vergi cezası gibi gelmiyor o ödeme . Hakim sana diyor ki atıyorum hakarete uğrayan 50 bin istiyor hakim diyorki ben karar verdim 35 bin artı dava ve avukat masrafları sanığa ait . 2 hafta 3 hafta süre veriyorum ödeme için bir dahaki mahkeme ödeme belgeleri ile toplanıcaz . Eğer o mahkemede ödediğini sunmazsan hapse girersin

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,556
2,766
113
hakaretin çok fazla hapis cezası olmuyor para cezası oluyor ama onu ödemezsen galiba hapise giriyorsun yani normal vergi cezası gibi gelmiyor o ödeme . Hakim sana diyor ki atıyorum hakarete uğrayan 50 bin istiyor hakim diyorki ben karar verdim 35 bin artı dava ve avukat masrafları sanığa ait . 2 hafta 3 hafta süre veriyorum ödeme için bir dahaki mahkeme ödeme belgeleri ile toplanıcaz . Eğer o mahkemede ödediğini sunmazsan hapse girersin
Aga işsizim ben nerden bulayın bu yawsağa para falan hapise girsem ne kadar yatarım