Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,813
1,802
113
o zaman uzlaşma ve mahkemede böyle savunmanı yap hakim ve savcıya kalmış bir durum mahkeme sürecinde kafam ağrımasın uğraşamam diyorsan ver 20 30 bin kapansın
Sen Mahkemeye çıkacağını mı sanıyorsun ? Ara mahkemede kararını görecekler direkt 20-30k cezalandırılacak :)

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,968
890
113
girmezsin icraya verirler kanka çalışıyorsan maaşından alırlar çalışmıyorsan sorun yok beklerler.
hakaret davalarında icra olmuyor dostum anlamıyormusunuz siz , 2 şahıs arasında görülen davalarda vergi olarak gelmez para cezası çünkü mahkemeye değil şahıslara ödenir o para napcak devlet cebinden karşı tarafa ödeyip makineden vergi olarakmı alacak ? Kamu davalarında eğer para cezası verilirse vergiye döner icra gelir .Ben mesela silahla yakalandım vergi olarak gözüküyro ama birine hakaret ettim ve ödedim hakim dedi ki siqe siqe ödeyecek 1 ay sonraki mahkemede dekontları getireceksin yoksa 1 yıl 7 ay denetimsiz veririm dedi

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,554
2,763
113
hakaret davalarında icra olmuyor dostum anlamıyormusunuz siz ? Kamu davalarında eğer para cezası verilirse vergiye döner icra gelir .Ben mesela silahla yakalandım vergi olarak gözüküyro ama birine hakaret ettim ve ödedim hakim dedi ki siqe siqe ödeyecek 1 ay sonraki mahkemede dekontları getireceksin yoksa 1 yıl 7 ay denetimsiz veririm dedi
1.7 yılın yatarı oluyo mu ki

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,813
1,802
113
hakaret davalarında icra olmuyor dostum anlamıyormusunuz siz , 2 şahıs arasında görülen davalarda vergi olarak gelmez para cezası çünkü mahkemeye değil şahıslara ödenir o para napcak devlet cebinden karşı tarafa ödeyip makineden vergi olarakmı alacak ? Kamu davalarında eğer para cezası verilirse vergiye döner icra gelir .Ben mesela silahla yakalandım vergi olarak gözüküyro ama birine hakaret ettim ve ödedim hakim dedi ki siqe siqe ödeyecek 1 ay sonraki mahkemede dekontları getireceksin yoksa 1 yıl 7 ay denetimsiz veririm dedi
YA BİRADER NE ANLATIYON AMK DAHA 1 SENE ÖNCE YEDİM İCRAYA VERDİ DURUYOR BİLİYORMUŞ GİBİDE UZUN UZUN YAZMIŞSIN AMK KUZENİM AVUKAT KENDİSİDE BİR ŞEY OLMAZ MAAŞINDAN KESERLER DEDİ .
BARİ BİLMİYORSUNUZ YORUM YAPMAYIN OKEY!

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,968
890
113
YA BİRADER NE ANLATIYON AMK DAHA 1 SENE ÖNCE YEDİM İCRAYA VERDİ DURUYOR BİLİYORMUŞ GİBİDE UZUN UZUN YAZMIŞSIN AMK KUZENİM AVUKAT KENDİSİDE BİR ŞEY OLMAZ MAAŞINDAN KESERLER DEDİ .
BARİ BİLMİYORSUNUZ YORUM YAPMAYIN OKEY!
10 saniyede kuzenine nasıl sordun düzgün konuş adamın sinirlerine bozma o amk u sana uygalarım . 1 kanun maddesinin 50 tane ek şartı var

Gece işlenen ile sabah işlenen suçun neye hakaret ettiğinin daha önce suç işlemediğinin o anki hapishane durumun bile hakim kararına etkisi var

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,813
1,802
113
10 saniyede kuzenine nasıl sordun düzgün konuş adamın sinirlerine bozma o amk u sana uygalarım . 1 kanun maddesinin 50 tane ek şartı var
Ne anlatıyon mk bilgin yoksa fikrinde olmayacak milleti yanlış yönlendirme.
Avukat gibi konuşuyor bak bakalım attığım resime hakaretten yedim.
Trabzonspor Taraftar grubu başkanının sövmedik yerim kalmadı hükmün geri bırakılması veirli 20k 'da para cezası işe girene kadarda eşşek gibi bekleyecek.
forumda herkes avukat hakim doktor amk

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,813
1,802
113
bana hakim öyle dedi . ben hakimin dediğini söylyüroum
sana söyleyen hakime saygılarımı ilet bak attığımm resime baktın mı ?
Bilmeden milleti yanlış yönlendirmeyin.
Benim kuzenim avukat şimdi sormadım kendi davamda sordum bunlar zaten bilerek küfür edin de para kazanayım derdinde dediler birşey çıkmaz işe girersen maaşındn kesilir dedi.
Sende hemen 5 sn sordun mu diyorsun.

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,554
2,763
113
Trabzonspor Taraftar grubu başkanının sövmedik yerim kalmadı hükmün geri bırakılması veirli 20k 'da para cezası işe girene kadarda eşşek gibi bekleyecek.
Aga dediğin gibiyse çok iyi olur vallaha ya peki paranız olmassa hesapta faize binermi zaten heryerden patlağım

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,968
890
113
bende diyorum ki bende aynı davadan yargılandım paramı ödedim ve o anlık ödemem gerektiğini yoksa cezanın değişeceğini söyledi.Ve hakimin beni kandırmak için böyle birşey yaptığını sanmıyorum.Benim başımdan böyle bir olay geçti sadece arkadaşa bilgi aktarıyorum onunki böyle olacak demiyorum

Ekli dosyalar

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,968
890
113
belki bu arkadaşın daha önce cezası var hagb verilmeyecek onu sordun mu ? senin denetimli olsaydı hagb verilecekmiydi

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,466
3,303
113
Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
Bana kalsa seni direk ipde sallandiirrim 🤣