- 4,962
- 3,176
- 113
5 yıl boyunca suç işlemeyeceksinO nasıl oluyo
5 yıl boyunca suç işlemeyeceksinO nasıl oluyo
Ha banada versinler onu ama para ödemeyeyim yeterki5 yıl boyunca suç işlemeyeceksin
Mahkeme haklı bulursa karşı tarafı mecbur mahkeme masrafını karşılıyorsunOlur mu öyle birşey
Hakaret ettiğin kanıtlanırsa ceza alırsın.hükmün açıklanması geri bırakılır hapse girmezsin 5 yıl içinde aynı suç tekrarı yapmaman şartıyla geçmiş olsun merak etme bişey olmazBeyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
Kanka kanıtlanmış küfür ettiğim ssler var para cezası yemiyim de hükmün açıklanması olsun razıyım onaHakaret ettiğin kanıtlanırsa ceza alırsın.hükmün açıklanması geri bırakılır hapse girmezsin 5 yıl içinde aynı suç tekrarı yapmaman şartıyla geçmiş olsun merak etme bişey olmaz
Para cezası dediğin yargılama masrafları oda 6 binlira civarında mahkemeyi kaybedersen senden alırlar ama 1 seneden fazla sürer.Kanka kanıtlanmış küfür ettiğim ssler var para cezası yemiyim de hükmün açıklanması olsun razıyım ona
Adamsın oh be rahatladım saoalsın knkPara cezası dediğin yargılama masrafları oda 6 binlira civarında mahkemeyi kaybedersen senden alırlar ama 1 seneden fazla sürer.
En az 3 ay hapis cezası var yani yatari olarak diyorum millet boşuna hakaret davalarında okadar parayi şikayeti geri çeksinler diye ödemiyor yani şuanda kesin olarak 3 aydan az olmamak üzere cezaevi görünüyor tabi karşı taraf şikayetini geri çekerse o başka tabi karşı tarafın bir beklentisi olmazsa zaten şikayet etmezdi kufurun ağırlığına göre sen 150 k kenarda hazırda beklet ana baci ile ilgili kufurse daha sıkıntıBeyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
150k vereceğime girer yatarım kanka nasıl ettin 150k verecek kadar malmıyım 150k 3 ayda toplanmaz ama gitsem 3 ay yatsam 150k cebimde kalırEn az 3 ay hapis cezası var yani yatari olarak diyorum millet boşuna hakaret davalarında okadar parayi şikayeti geri çeksinler diye ödemiyor yani şuanda kesin olarak 3 aydan az olmamak üzere cezaevi görünüyor tabi karşı taraf şikayetini geri çekerse o başka tabi karşı tarafın bir beklentisi olmazsa zaten şikayet etmezdi kufurun ağırlığına göre sen 150 k kenarda hazırda beklet ana baci ile ilgili kufurse daha sıkıntı
Orası senin tercihin bu farklı bir sektöre döndü az çok duymussundur sırf bu işten kazanç sağlamak için karşı tarafı tahrik edenler var sen burada hiç sorma bir avukata danış yada googlede benzer davalarin sonuçlarına bak sonuçta Türkiye'de ilk dava seninki değil bir de şu nokta var sana senin karşıya ettiğin küfürler edilse ne yaparsın cinayet işleyen de var mahkemeye verende var susup oturanda var150k vereceğime girer yatarım kanka nasıl ettin 150k verecek kadar malmıyım 150k 3 ayda toplanmaz ama gitsem 3 ay yatsam 150k cebimde kalır
Kanka karşı taraf benden para talep etti ve bende tek küfür ettim annesine sövdüm ve pek büyük bi küfür uzun bi küfür etmedimOrası senin tercihin bu farklı bir sektöre döndü az çok duymussundur sırf bu işten kazanç sağlamak için karşı tarafı tahrik edenler var sen burada hiç sorma bir avukata danış yada googlede benzer davalarin sonuçlarına bak sonuçta Türkiye'de ilk dava seninki değil bir de şu nokta var sana senin karşıya ettiğin küfürler edilse ne yaparsın cinayet işleyen de var mahkemeye verende var susup oturanda var
Hocam dm at bana, geçen hafta hakaret sebebi ile aldığım hapis cezasını istinaf bozdu ve beraate çevirdi kararı. Yargıtay'ın ilgili kararında eklemiş gerekçeye, ağır şeyler yazmıştım, bunlar hakaret değil kaba söz olarak değerlendirilmelidir falan yazmış. Dm at gerekçeli kararı atayım sanada faydası olurKanka karşı taraf benden para talep etti ve bende tek küfür ettim annesine sövdüm ve pek büyük bi küfür uzun bi küfür etmedim
Ben ne anasını bıraktım ne sülalesini, karaktersiz şerefsiz falan bir sürü şey yazdım. Mahkeme ceza verdi, ama istinaf bozdu beraate çevirdi, daha geçen gün sonuçlandı hattaKanka karşı taraf benden para talep etti ve bende tek küfür ettim annesine sövdüm ve pek büyük bi küfür uzun bi küfür etmedim
Kanka istagrama reklam koymustu binance ile 5 dakikada 25 dolar kazanmak için benimle iletişime geç diye tıkladım whatsapdan görüştük önce abone olman lazım dedi bana bende dolandırıcımısın lan ananı .... Dedim olay bundan ibaret ve dolandıran atacağını anlayınca sikayet etmiş herhaldeDost sende ss yok mu dolandırmaya çalıştığına dair ? Veya bulamazmısın