Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
110
36
28
Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
Hakaret ettiğin kanıtlanırsa ceza alırsın.hükmün açıklanması geri bırakılır hapse girmezsin 5 yıl içinde aynı suç tekrarı yapmaman şartıyla geçmiş olsun merak etme bişey olmaz

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,570
2,782
113
Hakaret ettiğin kanıtlanırsa ceza alırsın.hükmün açıklanması geri bırakılır hapse girmezsin 5 yıl içinde aynı suç tekrarı yapmaman şartıyla geçmiş olsun merak etme bişey olmaz
Kanka kanıtlanmış küfür ettiğim ssler var para cezası yemiyim de hükmün açıklanması olsun razıyım ona

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
625
244
43
Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
En az 3 ay hapis cezası var yani yatari olarak diyorum millet boşuna hakaret davalarında okadar parayi şikayeti geri çeksinler diye ödemiyor yani şuanda kesin olarak 3 aydan az olmamak üzere cezaevi görünüyor tabi karşı taraf şikayetini geri çekerse o başka tabi karşı tarafın bir beklentisi olmazsa zaten şikayet etmezdi kufurun ağırlığına göre sen 150 k kenarda hazırda beklet ana baci ile ilgili kufurse daha sıkıntı

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,570
2,782
113
En az 3 ay hapis cezası var yani yatari olarak diyorum millet boşuna hakaret davalarında okadar parayi şikayeti geri çeksinler diye ödemiyor yani şuanda kesin olarak 3 aydan az olmamak üzere cezaevi görünüyor tabi karşı taraf şikayetini geri çekerse o başka tabi karşı tarafın bir beklentisi olmazsa zaten şikayet etmezdi kufurun ağırlığına göre sen 150 k kenarda hazırda beklet ana baci ile ilgili kufurse daha sıkıntı
150k vereceğime girer yatarım kanka nasıl ettin 150k verecek kadar malmıyım 150k 3 ayda toplanmaz ama gitsem 3 ay yatsam 150k cebimde kalır :)

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
625
244
43
150k vereceğime girer yatarım kanka nasıl ettin 150k verecek kadar malmıyım 150k 3 ayda toplanmaz ama gitsem 3 ay yatsam 150k cebimde kalır :)
Orası senin tercihin bu farklı bir sektöre döndü az çok duymussundur sırf bu işten kazanç sağlamak için karşı tarafı tahrik edenler var sen burada hiç sorma bir avukata danış yada googlede benzer davalarin sonuçlarına bak sonuçta Türkiye'de ilk dava seninki değil bir de şu nokta var sana senin karşıya ettiğin küfürler edilse ne yaparsın cinayet işleyen de var mahkemeye verende var susup oturanda var

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,570
2,782
113
Orası senin tercihin bu farklı bir sektöre döndü az çok duymussundur sırf bu işten kazanç sağlamak için karşı tarafı tahrik edenler var sen burada hiç sorma bir avukata danış yada googlede benzer davalarin sonuçlarına bak sonuçta Türkiye'de ilk dava seninki değil bir de şu nokta var sana senin karşıya ettiğin küfürler edilse ne yaparsın cinayet işleyen de var mahkemeye verende var susup oturanda var
Kanka karşı taraf benden para talep etti ve bende tek küfür ettim annesine sövdüm ve pek büyük bi küfür uzun bi küfür etmedim

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,962
2,062
113
Kanka karşı taraf benden para talep etti ve bende tek küfür ettim annesine sövdüm ve pek büyük bi küfür uzun bi küfür etmedim
Hocam dm at bana, geçen hafta hakaret sebebi ile aldığım hapis cezasını istinaf bozdu ve beraate çevirdi kararı. Yargıtay'ın ilgili kararında eklemiş gerekçeye, ağır şeyler yazmıştım, bunlar hakaret değil kaba söz olarak değerlendirilmelidir falan yazmış. Dm at gerekçeli kararı atayım sanada faydası olur

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,962
2,062
113
Ben ne anasını bıraktım ne sülalesini, karaktersiz şerefsiz falan bir sürü şey yazdım. Mahkeme ceza verdi, ama istinaf bozdu beraate çevirdi, daha geçen gün sonuçlandı hatta

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,962
2,062
113
İstinaf mahkemesi sadece birkaç kelimeyi yazmış ama 5-6 tane daha küfür var. Hepsini kaba söz olarak değerlendirmiş hakaret değil demiş. Emsal olarak işine yarar belki Yargıtay'ın daha önce verdiği karar maddeside yazıyor
IMG_20250121_233759.jpg

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,413
583
113
Dost sende ss yok mu dolandırmaya çalıştığına dair ? Veya bulamazmısın

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,570
2,782
113
Dost sende ss yok mu dolandırmaya çalıştığına dair ? Veya bulamazmısın
Kanka istagrama reklam koymustu binance ile 5 dakikada 25 dolar kazanmak için benimle iletişime geç diye tıkladım whatsapdan görüştük önce abone olman lazım dedi bana bende dolandırıcımısın lan ananı .... Dedim olay bundan ibaret ve dolandıran atacağını anlayınca sikayet etmiş herhalde