- 951
- 68
- 28
Biri bana ölüm tehdidi yaptı mahkeme açıldı kişinin şartlı tahliyesi varmış uzlastirmaci devreye girdi
Hiç birşey olmaz uzlaşmaya giderBeyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
Knk 1 lira bile ödemek istemiyorum benBirşey olmaz sicilin temizse en fazla teblikat parası ödersin
Uzlaşmada para talep ederse ödemek istemesem?Hiç birşey olmaz uzlaşmaya gider
Mecbur ödemek zorunda kalabilirsin aynı şeyin 10 x fazlası bir kızla yaşadım hakaret tehtit vs vs vsKnk 1 lira bile ödemek istemiyorum ben
Hapis cezası var diyolar doğru muMecbur ödemek zorunda kalabilirsin aynı şeyin 10 x fazlası bir kızla yaşadım hakaret tehtit vs vs vs
Ödemezsin ben bi kızı dövdüm sonra gittim şikayet ettim beni dövdü diye sonra uzlaşma geldi bende özür dilerse şikayet geri alırım dedim özür diledi bitti 😅😅Knk 1 lira bile ödemek istemiyorum ben
DoğruHapis cezası var diyolar doğru mu
Yok abi ya millet neler yağıyor da hapse girmiyor sen mahkemede özür dile geçHapis cezası var diyolar doğru mu
Adalet ne kadar saçma işliyor anlamıyorum 26 suç dosyası olan adam dısarda ben içeri mi gircem şimdi küfürden dolayı
Öyle deme bana hakaretten iki yıl verdi ama ertelemeli tabiYok abi ya millet neler yağıyor da hapse girmiyor sen mahkemede özür dile geç
Bunu mahkemede hakime dedim beni dışarı attı ve cezaları en yüksekten verdiAdalet ne kadar saçma işliyor anlamıyorum 26 suç dosyası olan adam dısarda ben içeri mi gircem şimdi küfürden dolayı
Para ödemediğin için mi knkÖyle deme bana hakaretten iki yıl verdi ama ertelemeli tabi
Savcının fenasına denk gelmişsin geçmiş olsunÖyle deme bana hakaretten iki yıl verdi ama ertelemeli tabi
Yok ertelemeli hapis diyorumPara ödemediğin için mi knk
O nasıl oluyoYok ertelemeli hapis diyorum