- 46,329
- 42,155
- 113
Korona aşılarının yan etkileri aga bunlar hep )İlk kez 2 haftadır başimda
Korona aşılarının yan etkileri aga bunlar hep )İlk kez 2 haftadır başimda
ailevi sorunlar yazmışsın bunlar belkide panik atağını tetiklemiştir. gelelim salgın var benimde çevremde herkes hasta yada bi halsiz geziyor. geçmiş olsunİlk kez 2 haftadır başimda
migreni olmayan ben migren ağrısı çeker oldum 2 gündür deli gibi yatakta laptop basında ne yapacagımı bile bilmeden burada her türlü yere yorum yazar halde ağrının geçmesini bekliyorum. aşıdanmı strestenmi bilmiyorumda insanlar hastalanıyorKorona aşılarının yan etkileri aga bunlar hep )
Stres çok başka bi boyut aga ama o da olmadan yaşayamıyoruz maalesefmigreni olmayan ben migren ağrısı çeker oldum 2 gündür deli gibi yatakta laptop basında ne yapacagımı bile bilmeden burada her türlü yere yorum yazar halde ağrının geçmesini bekliyorum. aşıdanmı strestenmi bilmiyorumda insanlar hastalanıyor
zaten sinir stres sahibi olmayan kim kaldıki. korna çaldı diye adam vuranımı dersin, ses yaptı diye silah çekenimi okursun haberlerden sogudum yeminle her gün stresten kaynaklı bi cinayet haberi görmek yordu beniStres çok başka bi boyut aga ama o da olmadan yaşayamıyoruz maalesef
VarSendede varmı peki