- 106,784
- 158,207
- 113
Kalp kırmayın beyler
Yorumlarınızı düşünerek yazın Lütfen.
Yorumlarınızı düşünerek yazın Lütfen.
Noktayı koydun dosstum helalHepimiz öleceğiz bir gün bu kadar takılmayın herseye bi insan kendini tanır varsa anormal giden bir şey en yakin sağlık kuruluşuna müracaat edilir kafadaki soru işaretleri ortadan kalkar
@Dogus doktor bizdede var aynı durumlar neyapalim okumuş adamsınARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Bendeki olay şu birkaç gündür halsizlik devamlı yatma hissi bayılma hissi var sanki ölecekmiş gibi bir his neredeyse acil gidicem okadar kötü sizde böyle bir durum yaşayan varmı sizce ne olabilir
Kardeşim sağlıktann bahsediyosun burada ne gibi bı cvp bekliyorsun git doktora büyük ihtimal psikolojik olabilir şekerin düşmüş çıkmış olabilir anlik yapma böyle şeyler biseyon yok deseler iyi tamam diycenn yada aaaa benim falandada vardı öldü diyecekler moralin bozulacak enniyisi hekimSordum seni tarif etti yan tarafa geç burası zorsa
prozac, xanax, slectra tarzı bir 3leme gelebilir...ARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Bendeki olay şu birkaç gündür halsizlik devamlı yatma hissi bayılma hissi var sanki ölecekmiş gibi bir his neredeyse acil gidicem okadar kötü sizde böyle bir durum yaşayan varmı sizce ne olabilir
Valla bırada paylaştım ortak yanımız çok var içim rahatladı en azından anlık sitres attım kaygım vardı artık yok en başta konunun başinda kocaman yazıyor randavu aldım diye seni kırdıysam özür dilerim saygılarKardeşim sağlıktann bahsediyosun burada ne gibi bı cvp bekliyorsun git doktora büyük ihtimal psikolojik olabilir şekerin düşmüş çıkmış olabilir anlik yapma böyle şeyler biseyon yok deseler iyi tamam diycenn yada aaaa benim falandada vardı öldü diyecekler moralin bozulacak enniyisi hekim
Zonguldak neresi topramÇok değişik bir zaman dilimine girdik yaklaşık 20 seneden beri.Dunya genelinde akıl almaz olaylar vuku buluyor, insanlık topyekûn kafayı yedi.Hergun onbinlerce konu beynimizi kemiriyor, aptallastiriyor, aliklastiriyor bizi.Organlar, eski zamanlara göre çok daha değişik ve fazla etkiye maruz kalıyor.Koy yerindeyken bundan 20 sene önce kola, elma şekeri, jelibon, hazır gıdaları ayda yılda bir tüketirken, şimdilerde hergun tüketiyoruz ve marketlerdeki bütün gıda maddelerinin tamamına yakını sağlıksız, kimyasal dolu.Daha ne bekliyoruz başka !!
ben kalp krizi geçiriyorum diye arabay acile gittim. acilde koşa koşa götürüyolardı beni. burna zımbırtı kollar ayaklara bişey taktılar. doktor dedi buna sakinleştirici yapın, psikiyatriste gitsin yarın :d kalp sağlam çıktı sadece sıyırmışım m. 😆 😆1 sene önce özelde detaylı tarama yaptırdım efor felan cihaza bağladılar saat gibi dedi hiçbir şey yok dedi
Ereğli 1996 da terkZonguldak neresi topram
Yok bn seni kirdiysan sennkusura bakma psikolojik çıkacaktir bı ara bendede vardı kendimi dinlemeyi bıraktım geçti boşluktan oluyor bir uğraş olsa bide derdin sıkıntın olmayınca dert çıkarıyor insan beyni karmaşık işte ama yine enniyisi hekim bilir anlık şekerin düşmüştür ya binlerce sebebi olabilir emin ol doktorda bilemez test yapmadan bana cezaevinde oluyordu bitane hap verdi gardiyanlar iyi geldi baya ben tahliye olurken o bana ilaç veren gardiyanlada vedalaşmak nasip oldu denk geldik tam kapıda olum şeker verdikne ilacı dedi ciddi ciddi revirde bulunduruyolarmis ilaçların arasında bende adama ilacın ismini soruyorum guluyolar manyakmi dedim içimden bunlar velasil psikolojiktir babaValla bırada paylaştım ortak yanımız çok var içim rahatladı en azından anlık sitres attım kaygım vardı artık yok en başta konunun başinda kocaman yazıyor randavu aldım diye seni kırdıysam özür dilerim saygılar
Dopamin ihtiyacını gider , bu aralar kumar oynamıyorsan yada hayatın tek düzeyde gidiyorsa heyecan yaratan bir olay yoksa ondan çarpıntı yapar , 500₺ yükle bir saat oyun oyna turp gibi olursun birde kazanç olursa sabaha birşeyin kalmaz. Ordinaryus Prof. Dr.ARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Dost şuan bizim hastaneye de bir çok domuz gribi vakası geliyo dönemin hastalığı şuan maalesef bol sıvı tüketimi ve parol içmek gerekiyo bi süre@Dogus doktor bizdede var aynı durumlar neyapalim okumuş adamsın
Daha önce yaşadığın bi durum mu kralARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Çok çok geçmiş olsun Allah şifalar versinARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
İlk kez 2 haftadır başimdaDaha önce yaşadığın bi durum mu kral