- 5,519
- 3,049
- 113
Teşekkürler🙏Gecmis olsun kardom acil şifalar dikkat et
Teşekkürler🙏Gecmis olsun kardom acil şifalar dikkat et
Bende bu sanal ortam bizi bu hale getiriyorBendede 2 gündür ayni
Dün çok korktum ölecem diyeBende bu sanal ortam bizi bu hale getiriyor
Ciddi misin sende aymımıDün çok korktum ölecem diye
Vallahi billahi 2 gündür çok kötüyüm acayip ölüm korkusu varCiddi misin sende aymımı
Dost korkunun ecele faydası yok öyle düşün fazla da düşünmeDün çok korktum ölecem diye
Allah Allah ne oluyor bize yaVallahi billahi 2 gündür çok kötüyüm acayip ölüm korkusu var
Yaş kaçVallahi billahi 2 gündür çok kötüyüm acayip ölüm korkusu var
Aynen öyle ama elde değil işte çok çarpıntısı var bendeDost korkunun ecele faydası yok öyle düşün fazla da düşünme
35Yaş kaç
Burada paylaştım iyi oldu tek ben değilmiş demekki çoğu kişide var tamamen psikolojikUlan adam hastalıktan bahşediyor hâla işin dalgasındasın çoluk çocuksun kalıbının adamı ol
Benımde 37
İnsan aşırı bunalima girdimi bu belirtiler ortaya çıkiyor eğer piskolojim sağlam diyorsanda başka bir durumdan kaynaklanıyor olabilir doktor ancak teşhis koyabilir geçmiş olsunARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Bendeki olay şu birkaç gündür halsizlik devamlı yatma hissi bayılma hissi var sanki ölecekmiş gibi bir his neredeyse acil gidicem okadar kötü sizde böyle bir durum yaşayan
Psikolojik%100Bu günlerde etrafımda cok kişi kriz geçirip öldu
İnşallah yaPsikolojik%100
Ben artık kesin karar verdim çünkü çoğu kişi aynı problem ama yinede doktor gidicemİnşallah ya