Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hastalık Hakkında

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,487
12,509
113
ARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Bendeki olay şu birkaç gündür halsizlik devamlı yatma hissi bayılma hissi var sanki ölecekmiş gibi bir his neredeyse acil gidicem okadar kötü sizde böyle bir durum yaşayan varmı sizce ne olabilir
Gecmis olsun bu arada dost

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,213
24,901
113
Bendeki olay şu birkaç gündür halsizlik devamlı yatma hissi bayılma hissi var sanki ölecekmiş gibi bir his neredeyse acil gidicem okadar kötü sizde böyle bir durum yaşayan varmı sizce ne olabilir
Ortalıkta salgın var kimisi aşılardan diyo kimisi yeni virüs diyo ama genel olarak çevremde herkes hasta halsizlik öksürük balgam birikmesi yeme içmeden kesilme falan salgın var

Emretetikk

Üye
Yeni Üye
13
5
3
Geçmiş olsun kardeş öncelikle. umarım kötü bisey yoktur ama psikolojik olabilir panik atak vs .. Sen yinede ihmal etme doktora görün psikolojik se eğer hiç ihmal etme

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,243
6,054
113
Bo
Boğazlarda ve burunda yanma vs varmı ?