Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hastalık Hakkında

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,936
2,309
113
Sigara, alkol, kötü beslenme alışkanlığın var mı? %70 civarındaysa anjiyoya gir damarlarını kontrol ettir. Eko, efor testi bunlar hikaye.

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,055
1,031
113
Panik atak ve anksiyete nerden bildiğimi sormayın

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,203
1,913
113
Her kış mevsiminde bana da 1 kere olur. Halsizlik, soğuk algınlığı, iştahsızlık, ateş belirtileri. İyileştikten sonra da artık atletle otursam bile
ARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Bendeki olay şu birkaç gündür halsizlik devamlı yatma hissi bayılma hissi var sanki ölecekmiş gibi bir his neredeyse acil gidicem okadar kötü sizde böyle bir durum yaşayan varmı sizce ne olabilir
Her kış mevsiminde bana da 1 kere olur. Halsizlik, soğuk algınlığı, iştahsızlık, ateş belirtileri. İyileştikten sonra da artık atletle otursam bile o kış bir daha hasta olmam. Mevsimsel geçiş dönemleri

hzmmt35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
893
186
43
bir kac gun oncesine kadar bende de vardi elim ayagim bosalmis gibiydi falan yemek yiyesim gelmiyordu ama benimki anksiyete kaynakli sanirim seninde oyle olabilir anksiyete gecmisin varsa

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,936
2,309
113
Paran varsa güzel bir hastanede anjiyoya gir. 15 20 dk da girer çıkarsın. 2 günede yürürsün.

Bu ülkenin %80'ı farkında bile olmadan bilinçsiz kapalı tıkanık damardan ölüyor adam öldükten sonra anlaşılıyor. Sen önlemini şimdiden al.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
107
33
28
Bendeki olay şu birkaç gündür halsizlik devamlı yatma hissi bayılma hissi var sanki ölecekmiş gibi bir his neredeyse acil gidicem okadar kötü sizde böyle bir durum yaşayan varmı sizce ne olabilir
Allah akıl fikir versin marangoza sorsaydin burası yerimi

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,997
3,980
113
Paran varsa güzel bir hastanede anjiyoya gir. 15 20 dk da girer çıkarsın. 2 günede yürürsün.

Bu ülkenin %80'ı farkında bile olmadan bilinçsiz kapalı tıkanık damardan ölüyor adam öldükten sonra anlaşılıyor. Sen önlemini şimdiden al.
Özel diş ağrı için gidiyorsun kalp de sorun var ameliyat diyor yemin ederim ki onlara güvenmiyorum 🤣

akman

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
34
9
8
@Cesar geçmiş olsun acil şifalar versin kardeşim bendede oluyor gerçekten

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
TC Onaylı
4,829
2,972
113
Bende sürekli rüyadaymış gibi yaşıyorum gerçeklilik hissiyatımı kaybetmişim geçmiş olsun dost bu sanal oyunlar bünyeyi alt üst etti sonumuz hayrola

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,880
13,068
113
Allah sıralı ölüm versin cesarım yalan dünya mal mülk yalan al birazda sen oyalan