- 1,936
- 2,309
- 113
Sigara, alkol, kötü beslenme alışkanlığın var mı? %70 civarındaysa anjiyoya gir damarlarını kontrol ettir. Eko, efor testi bunlar hikaye.
Çekim ler var bu aralar iyiyiym şükür onla alakalı değilKaç gündür siteden çekim yapamıyorsun? İlacın güzel bir Payfix çekimi %100 tedavi budur
Madidi durum çok kötü değil parasal bir problem değil aslındaMaddi durum nasil
Oda doğruSigara, alkol, kötü beslenme alışkanlığın var mı? %70 civarındaysa anjiyoya gir damarlarını kontrol ettir. Eko, efor testi bunlar hikaye.
Her kış mevsiminde bana da 1 kere olur. Halsizlik, soğuk algınlığı, iştahsızlık, ateş belirtileri. İyileştikten sonra da artık atletle otursam bile o kış bir daha hasta olmam. Mevsimsel geçiş dönemleriARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Bendeki olay şu birkaç gündür halsizlik devamlı yatma hissi bayılma hissi var sanki ölecekmiş gibi bir his neredeyse acil gidicem okadar kötü sizde böyle bir durum yaşayan varmı sizce ne olabilir
Paran varsa güzel bir hastanede anjiyoya gir. 15 20 dk da girer çıkarsın. 2 günede yürürsün.Oda doğru
Allah akıl fikir versin marangoza sorsaydin burası yerimiARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Bendeki olay şu birkaç gündür halsizlik devamlı yatma hissi bayılma hissi var sanki ölecekmiş gibi bir his neredeyse acil gidicem okadar kötü sizde böyle bir durum yaşayan varmı sizce ne olabilir
Özel diş ağrı için gidiyorsun kalp de sorun var ameliyat diyor yemin ederim ki onlara güvenmiyorum 🤣Paran varsa güzel bir hastanede anjiyoya gir. 15 20 dk da girer çıkarsın. 2 günede yürürsün.
Bu ülkenin %80'ı farkında bile olmadan bilinçsiz kapalı tıkanık damardan ölüyor adam öldükten sonra anlaşılıyor. Sen önlemini şimdiden al.
Sordum seni tarif etti yan tarafa geç burası zorsaAllah akıl fikir versin marangoza sorsaydin burası yerimi
@Cesar geçmiş olsun acil şifalar versin kardeşim bendede oluyor gerçektenARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Bende sürekli rüyadaymış gibi yaşıyorum gerçeklilik hissiyatımı kaybetmişim geçmiş olsun dost bu sanal oyunlar bünyeyi alt üst etti sonumuz hayrolaARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Az önce de oldu bilinç bulanıklığı bayılma hissi ara ara vuruyor ölüm 💀 geliyor mu ne@Cesar geçmiş olsun acil şifalar versin kardeşim bendede oluyor gerçekten
Allah sıralı ölüm versin cesarım yalan dünya mal mülk yalan al birazda sen oyalanARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Sakat işimiz valla 😃Bende sürekli rüyadaymış gibi yaşıyorum gerçeklilik hissiyatımı kaybetmişim geçmiş olsun dost bu sanal oyunlar bünyeyi alt üst etti sonumuz hayrola
AdamsınAllah sıralı ölüm versin cesarım yalan dünya mal mülk yalan al birazda sen oyalan
@Cesar ölümlü dünya zaten ferdi Tayfur öldü bizmi yasayacaz bende var aynısı bu dünya kimseye kalmazAz önce de oldu bilinç bulanıklığı bayılma hissi ara ara vuruyor ölüm 💀 geliyor mu ne
Gecmis olsun kardom acil şifalar dikkat etAdamsın
Bendede 2 gündür ayniAz önce de oldu bilinç bulanıklığı bayılma hissi ara ara vuruyor ölüm 💀 geliyor mu ne