Oyle karde , biz 500 kazaninca bile 5 Kişiye atioz adamlar 10 k ya benim dagittigimi dagitio. Gonul isi bu. Sorsan benim kadsr borclari yoktur 😁Kazanan adamları da görüyoruz . Onbinlerce liradan 2 kişi 20 tl anca veriliyor .Gönül işi bu
Yerler kardes Adam olsun lar sans parasi yuzunden birbirine girmek ne bikeyim bana cok sacma gelioYok ali sikijti cikmis ban yemisler
Açıkta kupon varken çekim iptal olur bilgin olsun dostRoll acicam gelmek isteyen oraya buyursun
Noldu mevzu mu cıktı bugunYerler kardes Adam olsun lar sans parasi yuzunden birbirine girmek ne bikeyim bana cok sacma gelio
Attık reis kesene bereket bol kazançlar rollde olucam takıpe devam wonnlarız inş ordadaRoll acicam gelmek isteyen oraya buyursun
Olan bana oldu abiYerler kardes Adam olsun lar sans parasi yuzunden birbirine girmek ne bikeyim bana cok sacma gelio
Valla kardes ben inan 50ser atmak isterdim ama bu kuponu keyifi degil mecburi yaptim son sansimdi oldu.kira fatulara yigildi.rollde kazanirsak yine atarim sans parasiKazanan adamları da görüyoruz . Onbinlerce liradan 2 kişi 20 tl anca veriliyor .Gönül işi bu
Her gun cikio umutum ama başkan Shellac sağolsun artik El attılar duruma. Bundan sonra kimse daha bu toplara girmezNoldu mevzu mu cıktı bugun
Noldu ki olay neHer gun cikio umutum ama başkan Shellac sağolsun artik El attılar duruma. Bundan sonra kimse daha bu toplara girmez
Pekala onuda oyle yapalim bugun ortam baya gergin bisey diycem yanlis anlasilcak diye soyleyemiyorumda 😁😁@Hayatindibi Tebrikler dostum kazancın daim olsun kime şans parası vermek istiyorsn özelden iletişime geçersen sevinirim. Kimse sana yazmasın.. Konuların içinde para muhabbeti şans parası muhabbeti istemiyoruz.
Ben seni bildim kardes Sen su meshur surgunsun gonlu zengin Adam. Bu Adam zamaninda bi ton para da gitti. Kimse bu Adama geri donmediValla kardes ben inan 50ser atmak isterdim ama bu kuponu keyifi degil mecburi yaptim son sansimdi oldu.kira fatulara yigildi.rollde kazanirsak yine atarim sans parasi
Senden aldim bikac defa sikinti yok.atanlar zamani gelince karsiligini alirBen seni bildim kardes Sen su meshur surgunsun gonlu zengin Adam. Bu Adam zamaninda bi ton para da gitti. Kimse bu Adama geri donmedi
Kardo zaten kimse sana 50 şer dağıt demiyor . Kendini illa dağıtacağım diye yorma . Sen de yanımızda olup alamadığın olmuştur benim etkinliklerden hatırlamıyorum . Kafana göre önce borcunu öde ona göre hesap yok .Sonra gönülden ne kopuyorsa .Kalmazsa da kimse tek lâf etmez zatenValla kardes ben inan 50ser atmak isterdim ama bu kuponu keyifi degil mecburi yaptim son sansimdi oldu.kira fatulara yigildi.rollde kazanirsak yine atarim sans parasi
Acelemiz yok reis burlardayız daha roll var zatenKupon sonuclanmadi sonuclansin cekimi verip oyle aticam arkadaslar hic para yok suan