Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hayatindibi / Biraz Risk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
429
Kupon Oranı
6

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,927
159,911
113
@Hayatindibi Tebrikler dostum kazancın daim olsun kime şans parası vermek istiyorsn özelden iletişime geçersen sevinirim. Kimse sana yazmasın.. Konuların içinde para muhabbeti şans parası muhabbeti istemiyoruz.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,688
51,477
113
@Hayatindibi Tebrikler dostum kazancın daim olsun kime şans parası vermek istiyorsn özelden iletişime geçersen sevinirim. Kimse sana yazmasın.. Konuların içinde para muhabbeti şans parası muhabbeti istemiyoruz.
Pekala onuda oyle yapalim bugun ortam baya gergin bisey diycem yanlis anlasilcak diye soyleyemiyorumda 😁😁

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,569
15,601
113
Valla kardes ben inan 50ser atmak isterdim ama bu kuponu keyifi degil mecburi yaptim son sansimdi oldu.kira fatulara yigildi.rollde kazanirsak yine atarim sans parasi
Ben seni bildim kardes Sen su meshur surgunsun gonlu zengin Adam. Bu Adam zamaninda bi ton para da gitti. Kimse bu Adama geri donmedi

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,934
14,160
113
Valla kardes ben inan 50ser atmak isterdim ama bu kuponu keyifi degil mecburi yaptim son sansimdi oldu.kira fatulara yigildi.rollde kazanirsak yine atarim sans parasi
Kardo zaten kimse sana 50 şer dağıt demiyor . Kendini illa dağıtacağım diye yorma . Sen de yanımızda olup alamadığın olmuştur benim etkinliklerden hatırlamıyorum . Kafana göre önce borcunu öde ona göre hesap yok .Sonra gönülden ne kopuyorsa .Kalmazsa da kimse tek lâf etmez zaten

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,569
15,601
113
Bu surgun bir gunde 3 k para da gitti. Bu Adam bi ton da borc Verdi bu adami keriz yerine koydular. Forumda var böyle bir kac sahteksr. Kendileri I bellı edio. Eminim yonetim de gorucek maskeler yavas yavas dusuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...