Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hayatindibi / Biraz Risk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
429
Kupon Oranı
6

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,569
15,601
113
Yaw bazı şeyleri biliyorumda anlatmıyorum yemin ediyorum her seferinde kendime lanet ediyorum millete güveniyorum herşeyimi anlatıyorum cebimde 30 liram oluyor gidip adama atıyorum yok yine darbe yiyorum valla bazen dusununce ağlayasım geliyor kimler ıcın neler yapıyoruz
Oyle valla goz gore gore keriz yerine koyan Adam cok. Oyuzden bundan sonra acimiyorum. Acidinmi acincak konuma dusuon

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,688
51,477
113
Oyle valla goz gore gore keriz yerine koyan Adam cok. Oyuzden bundan sonra acimiyorum. Acidinmi acincak konuma dusuon
@mountblade ali kardes ben sana ilk tanistigimiz zamanlar ne yazmisim bi gir oku malum kisi ile ilgili ben cok net hatirliyorum.sana dedimki kardes yanlis sularda yuzuyorsun yanlis yapiyosun dedim ama dinlemedin sen onu hep sag kolun olarak gordun gir oku.hesabim banli olmasa ekran alip atardim sasa

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,182
51,404
113
@mountblade ali kardes ben sana ilk tanistigimiz zamanlar ne yazmisim bi gir oku malum kisi ile ilgili ben cok net hatirliyorum.sana dedimki kardes yanlis sularda yuzuyorsun yanlis yapiyosun dedim ama dinlemedin sen onu hep sag kolun olarak gordun gir oku.hesabim banli olmasa ekran alip atardim sasa
Bi eşşek de benım işte adamla 7 24 muhabbetimiz vardı onlar ıcın o zamanlar neler neler yaptım ıste bizden adam olmaz

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,928
1,349
113
Forum içi en yakın arkadaşında olsa borç para vermeyeceksin kalp kırılır sonra pişman olursun..

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,806
1,680
113
Sadece ödül için gelenler var. Her forumda var böyle adamlar. Gelir kapısı olarak görmek hem zor hemde üzücü benim için. Ben hep geceleri gelirim makara sohbet için etkinlikte tadı tuzudur. @Hayatindibi ile günlerdir beraber sabahın körüne kadar buralardaydık. Kazanmasına çok sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...