Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hayatindibi / Biraz Risk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
429
Kupon Oranı
6

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,688
51,477
113
Kardo zaten kimse sana 50 şer dağıt demiyor . Kendini illa dağıtacağım diye yorma . Sen de yanımızda olup alamadığın olmuştur benim etkinliklerden hatırlamıyorum . Kafana göre önce borcunu öde ona göre hesap yok .Sonra gönülden ne kopuyorsa .Kalmazsa da kimse tek lâf etmez zaten
Senin yerin ayri seninde gonlun guzel varol.

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,934
14,160
113
Bu surgun bir gunde 3 k para da gitti. Bu Adam bi ton da borc Verdi bu adami keriz yerine koydular. Forumda var böyle bir kac sahteksr. Kendileri I bellı edio. Eminim yonetim de gorucek maskeler yavas yavas dusuyor
Darbe yedikçe pislikler uzaklaşıyor . Elbet biter .İlla yenileri gelir ama onlar da biter elbet

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,182
51,404
113
Bu surgun bir gunde 3 k para da gitti. Bu Adam bi ton da borc Verdi bu adami keriz yerine koydular. Forumda var böyle bir kac sahteksr. Kendileri I bellı edio. Eminim yonetim de gorucek maskeler yavas yavas dusuyor
İsim vermiyim ben bi karaktersiz biliyorum senınde paranı cok yedi zamanında bilirsin sen

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,806
1,680
113
Payfix çekseydin abi ben 2ay önce 600-700komisyon vermişim şimdi mumla arıyorum

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,569
15,601
113
Darbe yedikçe pislikler uzaklaşıyor . Elbet biter .İlla yenileri gelir ama onlar da biter elbet
Kardes para icin dostluk kuran Adam benim. Gözümde sahtekardir. Bu forumda herkes nasiplensin aile ortami olsun dedik. Guzel insanlar da var ama bu sahteksr lar yuzunden forum huzur kacio. Yonetim bu ara sikiya aldi konuyu umarım. Yola girecek artik

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,182
51,404
113
Umut Sen adamsin kardes. Keşke herkes Sen gibi dobra olsa
Yaw bazı şeyleri biliyorumda anlatmıyorum yemin ediyorum her seferinde kendime lanet ediyorum millete güveniyorum herşeyimi anlatıyorum cebimde 30 liram oluyor gidip adama atıyorum yok yine darbe yiyorum valla bazen dusununce ağlayasım geliyor kimler ıcın neler yapıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...