- 130
- 115
- 43
Onay kodu nerdeeeeee
GATES888 yaz kardes bana coklu hesap dedi o evlatlarıUlan o kadar kişi bonusu almış çekim bile vermiş bursuru insan onay koduna ne yazdığını nereye geldiğini yazmamış yazıklar olsun yahu
Hay Allah razı olsun senden kardeş müşteri temsilcisi 888GATES DEYİP DURUYOR DUGATES888 yaz kardes bana coklu hesap dedi o evlatları
8 bin yapincami boyle dedi yoksa uye olunca direk bunumu dedibir saat uğraştırdıktan sonra verdikleri cevap. buyursunlar :Ekli dosyayı görüntüle 677407Ekli dosyayı görüntüle 677407
Kanka benim ip var ip ye ödemez benceÖdeme yapıyor mu site spin çevirdrim 30 tlden girdi 24k ödedi
YalanÜye olunca otomatik oyunda ekleniyor. Ödeme yapıyor. Şansa deneyin tutar belkiMobile
m.hipbet369.com
GATES888 kodunu kayıt esnasında promosyon kodu kısmına yazarak veya kayıt olduktan sonra BONUS TALEP alanında talepte bulunabilirsiniz. Canlı destek hattı üzerinden deneme bonusu verilmemektedir.
Deneme bonusunuzu sadece pragmatic play sağlayıcısında GATES OF OLYMPUS oyununda kullanabilirsiniz. (Freespin satın alımı yasaktır)
Bu promosyondanı çekim yabilmeniz için bonus bakiyenizi 8.000 TL yapmanızın ardından 200 TL yatırım yapmanız gerekmektedir.
Bonus kazancınızdan bakiyenize aktarılacak 800 TL ve yatırım yaptığınız 200 TL’yı anapara çevrimi yapmadan direkt 1.000 TL olarak çekim yapabilirsiniz.
Kanka dm yaz888 tl 57 k oldu şaka gibi yaEkli dosyayı görüntüle 677805
Yalan söylüyor haciÜye olunca otomatik oyunda ekleniyor. Ödeme yapıyor. Şansa deneyin tutar belkiMobile
m.hipbet369.com
GATES888 kodunu kayıt esnasında promosyon kodu kısmına yazarak veya kayıt olduktan sonra BONUS TALEP alanında talepte bulunabilirsiniz. Canlı destek hattı üzerinden deneme bonusu verilmemektedir.
Deneme bonusunuzu sadece pragmatic play sağlayıcısında GATES OF OLYMPUS oyununda kullanabilirsiniz. (Freespin satın alımı yasaktır)
Bu promosyondanı çekim yabilmeniz için bonus bakiyenizi 8.000 TL yapmanızın ardından 200 TL yatırım yapmanız gerekmektedir.
Bonus kazancınızdan bakiyenize aktarılacak 800 TL ve yatırım yaptığınız 200 TL’yı anapara çevrimi yapmadan direkt 1.000 TL olarak çekim yapabilirsiniz.