Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası İçin Whatsapp'tan Yazılması

WilliamMunny

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,517
747
113
Merhaba enpara qnb finansbankta kredi kartı borcumdan dolayı icra dosyam vardı. 3 ay içinde ödemedikten sonra icra dosyası açıldı ve onun üzerine de aylarca ödemeyince haciz dosyasında dönüştü ve ev haczinden herhangi bir şey çıkmadı. Aylardır açık dosya ve ondan sonra herhangi bir gelişme olmadı, bu dediğim haciz sürecinin üstünden de birkaç ay geçti en az. Bugün Whatsapp'tan avukat olduğunu iddia eden birisi yazdı ve aşağıda sste görebileceğiniz şeyleri yazdı, ceza davası açabileceğini söyledi. Bunların herhangi bir geçerliliği var mıdır? Normalde ciddiye almayacaktım fakat ssteki mesajlardan hemen önce attığı bir ekran görüntüsü qnb portalı üzerinden ve dosyam ve kişisel bilgilerimle ilgili her şey mevcut sste. Dosyanın bulunduğu büroyu arayıp teyit edecektim oradan mı ulaşmış avukat diye fakat muhatap olmadan önce size sormak istedim.

1736429809596.png

WilliamMunny

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,517
747
113
Hacizle ilgili şeyler yazsa ciddiye almazdım fakat ceza dosyası, dava vs diyor.

WilliamMunny

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,517
747
113
Borcu kapayacaksam dosya onaylanmayacakmış bunun için iletişim kurmuş öyle iddia ediyor haber bekliyormuş

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,705
864
113
Hacizle ilgili şeyler yazsa ciddiye almazdım fakat ceza dosyası, dava vs diyor.
Siktirsin gitsin avukatsabile seni bu sekilde tehdit edemez ayrica icraya ceza davasi acamaz normal borcu bu dolandırıcılık falan yok ortada bişey alamaz varlik fonuna aktarir onlarda 5 10 bine kapatir dosyayı tahut falan imzalama o zaman hapis cezasi alirsin

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,844
3,155
113
git bürosunu ara de ki o salak avukatınızın haftaya mesleğini elinden alıcam

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,110
745
113
Sende kombine yapmışsın dostum her safhada aylar aylar üstüne bindirmissin 🫡

kokpit23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
285
74
28
Merhaba enpara qnb finansbankta kredi kartı borcumdan dolayı icra dosyam vardı. 3 ay içinde ödemedikten sonra icra dosyası açıldı ve onun üzerine de aylarca ödemeyince haciz dosyasında dönüştü ve ev haczinden herhangi bir şey çıkmadı. Aylardır açık dosya ve ondan sonra herhangi bir gelişme olmadı, bu dediğim haciz sürecinin üstünden de birkaç ay geçti en az. Bugün Whatsapp'tan avukat olduğunu iddia eden birisi yazdı ve aşağıda sste görebileceğiniz şeyleri yazdı, ceza davası açabileceğini söyledi. Bunların herhangi bir geçerliliği var mıdır? Normalde ciddiye almayacaktım fakat ssteki mesajlardan hemen önce attığı bir ekran görüntüsü qnb portalı üzerinden ve dosyam ve kişisel bilgilerimle ilgili her şey mevcut sste. Dosyanın bulunduğu büroyu arayıp teyit edecektim oradan mı ulaşmış avukat diye fakat muhatap olmadan önce size sormak istedim.

Ekli dosyayı görüntüle 698872
Ödeme taahhüdu verme kesinlikle dümen yapıyorlar

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,705
864
113
Kardesim artik icra ile evden bişey götürmek yasak kanun böyle sadece sigortali işin varsa maasinin 3de 1 ini keser başka da bisey yapma şansı yok icra dosyasindan ceza davasi acamaz açsa da cezasi falan yok sicillik bi durum yok

Sansalo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
98
33
18

Kardeş üzerine bişey yoksa maaşının 4de birini almaktan başka hiçbir şey yapamaz ev haczi bile yapamaz hele ceza davası falan korkutmaya yönelik göt ayağı hiç yüz verme ve uyarayım hiçbirşey imzalama taahhüt falan kapına gelselerdi imzalama benim 2000000 borcum var arayıp korkutmaya çalıştı avukatlar siktir çektim şimdi yalvarıyorlar şu kadar ver kapatalım falan

WilliamMunny

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,517
747
113
Kardesim artik icra ile evden bişey götürmek yasak kanun böyle sadece sigortali işin varsa maasinin 3de 1 ini keser başka da bisey yapma şansı yok icra dosyasindan ceza davasi acamaz açsa da cezasi falan yok sicillik bi durum yok
Teşekkür ederim kral bunları biliyorum zaten bu aşamalar geçti herhangi bir şekilde temin edemiyorlar borcu yine haciz veya icrayla ilgili bir iletişim kurulsa aylardır yaptığım gibi ciddiye bile almazdım fakat ceza davası vs diyince buraya sormak veya büroyu arayıp teyit etmek gerekti

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,673
4,667
113
Kardeşim sen kağıda küreğe ödeyecem diyip imza attın mı taksitlendirmek üzere? Eğer böyle bir durum yoksa Allah gelse sendee bir şey alamaz, seni de kimse içeri atamaz. Türkiye'de şu an kanunlar borçlunun yanında çünkü ülkenin %90'ı borçlu ve ödeyemiyor. Keşke kredibilitemiz olsa da bir bankayı patlatıp adanın birine yerleşsek.

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,705
864
113
Teşekkür ederim kral bunları biliyorum zaten bu aşamalar geçti herhangi bir şekilde temin edemiyorlar borcu yine haciz veya icrayla ilgili bir iletişim kurulsa aylardır yaptığım gibi ciddiye bile almazdım fakat ceza davası vs diyince buraya sormak veya büroyu arayıp teyit etmek gerekti
Hiç muhattap olma hiç bisey yapamaz milleti arayip böyle tehdit edip parayi almaya calisiyolar çünkü yapabilecekleri başka bisey yok sadece maaş kesintisi yapabilir en fazla yapica varlik fonuna aktarir onlarda ne v

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,881
5,881
113
Uyaptan avukatı buluyorsun ve bu mesajı atanı yarın şikayete gidiyorum diyosun ondan sonra yaslan arkana izle :D

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63

Kolpa bunlar. Ellerindeki nasıl bir data ise borçluların borcunu telefonunu herşeyini görüyorlar. Ama bunlar dolandırıcı

haylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
254
134
43
Yav kardeşim 10 tane icra dosyam var 3 tanesi banka geri kalanları şirketler , hepside yüklü miktar akşama kadar ne aramalar ne mesajlar geliyor aklın durur demekki sana gelse kafayı yersin hepsine küfür edip kapatıyorum hiç birşey olmaz korkma ceza diye birşey yok avukatlar alamayınca böyle tehditvari yollara başvuruyorlar benide aramıştı İstanbul'da bugün mahkemen var katilmazsan yakalama kararı çıkacak demişti , daha hala çıkacak 3 sene oldu küfür et geç zevkli oluyor yada de ki cebimde 250₺ var kapatırsanız veriyim de

WilliamMunny

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,517
747
113
Arkadaşlar büroya ulaştım (daha önceden görüşmüşlüğüm var zaten) avukatın adını ve durumumu anlattım birazdan size dönüş yapılacak dendi whatsapptan yazan numaradan arandım avukat evet ofise ulaşmışsınız teyit etmek için endişenizi anlayabiliyorum arkadaşlar bilgilendirdi dediler avukatın ilişkisi olduğunu teyit ettikten sonra konuşmaya başladık yarına kadar ödeme ihtimalim olmazsa dosyayı onaylamak zorunda kalacağını ve 2 ayrı kalem olmak üzerinde toplam yaklaşık 40bin masraf ekleneceğini sonrasında da kasten ödememekten ve parayı gasp etmekten ceza davası açacaklarını ve gün belirlenip duruşmaya katılmam gerekeceğini, bunun da sicilime işleyeceğini ve ileride iş hayatımda vs adli sicil kaydımda görüneceği için sorun yaşatacağını anlattı. Ben normalde sadece süre geçtikçe dosyaya masraf eklendiğini ve icra dosyası olarak devam edeceğini düşünüyordum dedim, diğer bürolarda ve banka avukatlarında da böyle bir hak var fakat genelde ceza davası açmaya yanaşmazlar, biz hakkımızı kullanmak zorunda kalacağız dedi. Ne yapmam gerekiyor, rest çekersem ve cidden ceza davası açılıp sicilime işlerse mahvolurum çünkü çok iyi bir okulda okuyorum ve geleceğim parlak, kariyerim biter.

WilliamMunny

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,517
747
113
Yav kardeşim 10 tane icra dosyam var 3 tanesi banka geri kalanları şirketler , hepside yüklü miktar akşama kadar ne aramalar ne mesajlar geliyor aklın durur demekki sana gelse kafayı yersin hepsine küfür edip kapatıyorum hiç birşey olmaz korkma ceza diye birşey yok avukatlar alamayınca böyle tehditvari yollara başvuruyorlar benide aramıştı İstanbul'da bugün mahkemen var katilmazsan yakalama kararı çıkacak demişti , daha hala çıkacak 3 sene oldu küfür et geç zevkli oluyor yada de ki cebimde 250₺ var kapatırsanız veriyim de
Siciline işledi mi peki?