Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcraya İtiraz

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Tamam ozaman ilk dosyansa hiç takma ozaman. Ama seni nitelikli dolandırıcılık ile suçlayaacaklar
Evet buna itiraz edince o olacak fakat ellerinde bir delil yok herhangi mesaj da yok o yüzden rahatım nitelikli dolandırıcılık meselesinden.

cano99

Hepimizin ortak noktası DİP
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
458
300
63
Evet buna itiraz edince o olacak fakat ellerinde bir delil yok herhangi mesaj da yok o yüzden rahatım nitelikli dolandırıcılık meselesinden.
İnşallah dost. Allah kimseyi hakim karşısına çıkarmasın. Ama öle bi zaman ki gelene geçene kitliyorpar cezayı

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
İnşallah dost. Allah kimseyi hakim karşısına çıkarmasın. Ama öle bi zaman ki gelene geçene kitliyorpar cezayı
Amin ah ben telefonu değiştirmeseydim bir sürü delilim vardı aslında tuşlu telefonumda para falan istemiyorum senden diye mesajı duruyor o delil olur mı

cano99

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
458
300
63
Amin ah ben telefonu değiştirmeseydim bir sürü delilim vardı aslında tuşlu telefonumda para falan istemiyorum senden diye mesajı duruyor o delil olur mı
İşte durum böyle işlerden başlıyor zten. Delilin yoksa kitlerler cezayı. Neyse pek konuşmayım zaten açıktan izine geldim 11 gün. Böyle Bi olayla karşılaştım silivride adama 2 sene 2 ay kitlemişler.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
İşte durum böyle işlerden başlıyor zten. Delilin yoksa kitlerler cezayı. Neyse pek konuşmayım zaten açıktan izine geldim 11 gün. Böyle Bi olayla karşılaştım silivride adama 2 sene 2 ay kitlemişler.
Sicile işlenecek ceza alacak duruma düşersem öderim o parayı yoksa uzasın da uzasın umrumda değil

cano99

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
458
300
63
Kanunen birşey çıkmaz Kemal Sunal'ın davacı filmi gibi uzarda uzar sonuclanmaz boşa dava açmış olur
He he Silivri para transferinden dolu. Biraz tck cmk oku kral. Şuç varsa ceza illaki olacak. 2025 den sonra sa her cezanın yatarı olacak. Laf kalabalığına gerek yok 3 gün bile olsa o parmak izin alınacak o ortamı tadacan

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,920
11,364
113
He he Silivri para transferinden dolu. Biraz tck cmk oku kral. Şuç varsa ceza illaki olacak. 2025 den sonra sa her cezanın yatarı olacak. Laf kalabalığına gerek yok 3 gün bile olsa o parmak izin alınacak o ortamı tadacan
Bu arkadaşın inkar etme durumu var kızın dayısı falan yoksa yatmaz kanunlar zayıf kasten adam öldüreni bile 3,4 yılda saliyorlar bunami hapis verecekler

cano99

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
458
300
63
Bu arkadaşın inkar etme durumu var kızın dayısı falan yoksa yatmaz kanunlar zayıf kasten adam öldüreni bile 3,4 yılda saliyorlar bunami hapis verecekler
Bakacaz buralardayız. Umarım almaz ama af yok artık hakime çıkarsa yer. Ki delili inandırıcı değil. Karşı taraf avukatı illaki koyacak maddeleri.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,920
11,364
113
Bakacaz buralardayız. Umarım almaz ama af yok artık hakime çıkarsa yer. Ki delili inandırıcı değil. Karşı taraf avukatı illaki koyacak maddeleri.
Tamam yesede 1,2 yıl yer en fazla onunda yatari yok denetim serbestligi verirler

betkorkmaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,380
113
Namussuz ne alaka dostum ben onun ne canına ne malına zarar verdim borcunu ödediğimde de her yerden engelledim ne yaptığımı oda biliyordu kumar oynadığımı da biliyordu sırf elinde tutabilmek için sürekli bu paralara evet dedi artık tamamen her yerden engelledim numaramı değiştirdim şimdi icra açtırmış ben ona yazsam yine takibi kaldırıp benle devam eder ben parayı vermeden kurtulmaya çalışıyorum ruh hastası parasını versem de bırakmıyor anladın mı ben ilişkiye de girmedim bir namussuzluk yapmadım.
kara kaşına gözüne göndermedi herhalde 200 bin lira, yine de dediğin gibi tekrar beraber olursan takibi kaldıracaksa ve sen de bunu reddediyorsan kimse kusura bakmasın bu arkadaş kısmen namuslu :D

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
kara kaşına gözüne göndermedi herhalde 200 bin lira, yine de dediğin gibi tekrar beraber olursan takibi kaldıracaksa ve sen de bunu reddediyorsan kimse kusura bakmasın bu arkadaş kısmen namuslu :D
Dostum sıkıldım kendimden de iğrenmeye başladım para için ilişki yaşadın resmen keşke o borcu ödediğimde hattımı değiştirseydim bile bile tuzağa düştüm şimdi yazsam icrayı anında iptal eder ama yok ne olacaksa olsun kafasındayım iş dolandırıcılığa vs giderse öderim borcu icra ile kalırsa 1 lira ödemem çalışmıyorum da beklesin isterse 10 sene

cano99

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
458
300
63
Dolandırıldığına dair farklı dava acmadiysa sadece icra dosyası ile kimse hapis yatmaz
Tabi açan avukatta biran önce almamak için icra açıcak. Boş laf dayıcım bunlar. Avukat biran önce sonuç almak ister. Buda dolandırıcğa girer.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,088
7,162
113
Dostum sıkıldım kendimden de iğrenmeye başladım para için ilişki yaşadın resmen keşke o borcu ödediğimde hattımı değiştirseydim bile bile tuzağa düştüm şimdi yazsam icrayı anında iptal eder ama yok ne olacaksa olsun kafasındayım iş dolandırıcılığa vs giderse öderim borcu icra ile kalırsa 1 lira ödemem çalışmıyorum da beklesin isterse 10 sene
Zengin bı karı daha bul borcu ödet ondan da ayrıl