Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcraya İtiraz

jackal1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
181
66
28
Ulan siz iyimisiniz bu namussuza birde taktik mi vereceksiniz. 1 kez borç almış tamamını ödemiş 2.kez almış ödememiş 1. ödediğiyle ödenmiş olarak göstermeye çalışacak
Ben ne bileyim adam namuslumu namussuzmu elinde belgeler varsa gitsin sunsun gerisi icra dairesinin bileceği iş ulan kardeş

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,374
6,020
113
Mrb süzme kral

Cerious

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,421
959
113
Ödemezsen gaysın amk alırken okey vermeye gelince yok ha başına gelince anlarsın karşı tarafı

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Beyler hakaret küfür edin diye konu açmadım ben borcunu ödediğimde her yerden engelledim bir şekilde ulaştı bende kumar oynadığımı vs her şeyi anlattım elinde tutabilmek için verdi bu meblaları her ayrılmak istediğimde bununla tehdit etti yine ödedim tekrar geldi istemiyorum para vs dedi telefon değiştiğimden onların delili yok aramızda 8 yaş farkı var 8 yaş büyük benden şimdi her yerden tamamen engellediğim ve hattımı değiştirdiğim için bunu yaptı o kötü niyetli ben değilim şuan da elimde o mebla yok ve bulsam da ödemek istemiyorum kaç kere uzak tuttum söyledim istemicem parayı geri dedi ama gidince bunu yaptı ben ne namusunu aldım ne başka bir şey

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
91,441
69,125
113
Forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev yasaktır..

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Ödemezsen gaysın amk alırken okey vermeye gelince yok ha başına gelince anlarsın karşı tarafı
Dostum anlamıyor musunuz ödedim defalarca ödedim yine geldi kumar oynadığımı biliyordu geri almicam diyerek verdi para telefon değiştirdiğimden onun delilleri yok şimdi hattımı değiştirdiğim için bunu yaptı ben yine yazsam ona yine kaldırır takibi ben ödemeden bir yol bulmaya çalışıyorum bunu o hakketti.

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,910
1,515
113
Beyler hakaret küfür edin diye konu açmadım ben borcunu ödediğimde her yerden engelledim bir şekilde ulaştı bende kumar oynadığımı vs her şeyi anlattım elinde tutabilmek için verdi bu meblaları her ayrılmak istediğimde bununla tehdit etti yine ödedim tekrar geldi istemiyorum para vs dedi telefon değiştiğimden onların delili yok aramızda 8 yaş farkı var 8 yaş büyük benden şimdi her yerden tamamen engellediğim ve hattımı değiştirdiğim için bunu yaptı o kötü niyetli ben değilim şuan da elimde o mebla yok ve bulsam da ödemek istemiyorum kaç kere uzak tuttum söyledim istemicem parayı geri dedi ama gidince bunu yaptı ben ne namusunu aldım ne başka bir şey
Sugar mommy

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,290
1,056
113
Dostum anlamıyor musunuz ödedim defalarca ödedim yine geldi kumar oynadığımı biliyordu geri almicam diyerek verdi para telefon değiştirdiğimden onun delilleri yok şimdi hattımı değiştirdiğim için bunu yaptı ben yine yazsam ona yine kaldırır takibi ben ödemeden bir yol bulmaya çalışıyorum bunu o hakketti.
Kari milleti cin gibidir benim bitane dostum vardı ayrılmak istedim evliydi yok dedi valla seni de kendimi de öldürürüm herkese söylerim dedi napcaz dedim 20 bin ver birdada aramam dedi 2 yıl önce verdim daha aramadı evlilerden uzak duruyom

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,898
438
83
Söylediklerin doğru olabilir ama yok ben kurtulmak istiyorum beni elinde tutmak için bu meblağlari verdi falan filan diyorsun bende diyorum ki adamsan delikanliysan kumarbazda olsan aklın 3 kağıtçılığa çalışmayacak gidip adam gibi borcunu ödeyeceksin şu an senin yaptığın şerefsizlik

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Söylediklerin doğru olabilir ama yok ben kurtulmak istiyorum beni elinde tutmak için bu meblağlari verdi falan filan diyorsun bende diyorum ki adamsan delikanliysan kumarbazda olsan aklın 3 kağıtçılığa çalışmayacak gidip adam gibi borcunu ödeyeceksin şu an senin yaptığın şerefsizlik
Ödeyecek durumum olsa öderdim oda bildiği için ve hattımı değiştiğim için bunu yaptı şuanki amacım ya hiç ödememek yada süreyi uzatmak.

yekobaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
112
77
28
Beyler 3 senedir bi gönül dostuyla alacak verecek meselemiz var bugün bana icra takibi açtırmış haklı da fakat ben daha önceden buna borcun tamamını ödemiştim mobil üzerinden elimde dekontları var ödedikten sonra almıştım bu icra açtığı meblaları ama bu gönderdiğim para makbuzuyla gidip borca itiraz etsem katakulliye getirme şansım var mıdır? İlamsız takip olarak açmış icra dosyasını avukatına vekalet vermiş nasıl bir yol izlemeliyim. Dava bugün açılmış.
Söyleyecek kelime bulamsdim sana dost, ama bı video buldum.....

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,290
1,056
113
D
Durumun yoksa birdaha barış delilleri yok et ayril

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
D

Durumun yoksa birdaha barış delilleri yok et ayril
O bir daha bana borcun yok lafını söylemez şuan yazarsam bilecek korkudan yazdığımı delil yok edemem elinde banka dekontları var zke zke ödeyeceğim de amacım süreyi faiz yemeden uzatmak

Celil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
308
203
43
Beyler 3 senedir bi gönül dostuyla alacak verecek meselemiz var bugün bana icra takibi açtırmış haklı da fakat ben daha önceden buna borcun tamamını ödemiştim mobil üzerinden elimde dekontları var ödedikten sonra almıştım bu icra açtığı meblaları ama bu gönderdiğim para makbuzuyla gidip borca itiraz etsem katakulliye getirme şansım var mıdır? İlamsız takip olarak açmış icra dosyasını avukatına vekalet vermiş nasıl bir yol izlemeliyim. Dava bugün açılmış.

Barış sen misin BARIŞŞŞ? :D

67 zonguldaksa yedim seni BARIŞŞŞ

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,363
2,276
113
Vay anasını hayatımda ilk defa böylesi bi dolandırıcıyla karşılaşıyorum.
İlginç taktik