Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcraya İtiraz

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,245
1,558
113
Onun için de gerçekte borçlu olmadığıma ispat lazım bende ki ispat bu son paradan önce ki dekont sadece ben borcu ödedikten sonra tekrar para verdiği için bir sonuç alamicam şuan sadece borcum yok diyip ertelemeye çalışıcam.
Menfi tespit aç en az şuan ki adli yoğunlukta 4 sene sürer dava sonuçlanır istanafa gönderirsin 3 sene de öyle sürer sonra gelir yargıtaya gönderirsin oda en 5 yılı var 15 sene de sonuçlanır sende takside böldürür 2038 de ödemeye başlarsın 2040 da biter

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,907
3,160
113
Üstüne birşey yoksa sadece bekle zaten takipsizlik verecek ama iyi bir savunma sunman gerekiyor

heartloock

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,019
493
83
Sağol dostum ben şuan çalışmıyorum üstüme bir şey yok işe başlayınca 4te1i kesilsin sıkıntı yok E devlete düşmüş tebligat geldikten sonra mı 7 günüm kalıyor birde tebligat geldi gidip itiraz edersem buna bir ücret ödemem gerekiyor mu
Hayır itiraz ücreti ödemiyorsun tebligat geldiyse gidebilirsin maaş haczi ile 4/1i keserler başka birşey yapılamaz zaten süreç daha yeni başlamış maaş haczi için biraz süreç var banka bloke öncelikle

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,169
4,467
113
Zamanında kaput kullanmak elzemdi, ama o zamanlar nerede bulacaksın, dedem sucuk zarını soyup kullanırmış

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,824
7,732
113
Namussuz ne alaka dostum ben onun ne canına ne malına zarar verdim borcunu ödediğimde de her yerden engelledim ne yaptığımı oda biliyordu kumar oynadığımı da biliyordu sırf elinde tutabilmek için sürekli bu paralara evet dedi artık tamamen her yerden engelledim numaramı değiştirdim şimdi icra açtırmış ben ona yazsam yine takibi kaldırıp benle devam eder ben parayı vermeden kurtulmaya çalışıyorum ruh hastası parasını versem de bırakmıyor anladın mı ben ilişkiye de girmedim bir namussuzluk yapmadım.
İcra yoluyla evlilik karari çikar......bu kız donuna kadar alır ,,icra yoluyla senide alir......!

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Hayır itiraz ücreti ödemiyorsun tebligat geldiyse gidebilirsin maaş haczi ile 4/1i keserler başka birşey yapılamaz zaten süreç daha yeni başlamış maaş haczi için biraz süreç var banka bloke öncelikle
Gelmedi E devlete düştü bugün açmışlar dosyayı 2 3 güne gelir diye düşünüyorum tebligat gelince büyükçekmece icra dairesine gidip borcum yoktur diye itiraz edicem doğru mudur peki ben bu eski ödediğim meblayı itiraza eklersem yalan beyan niyetine mi geçer daha büyük sıkıntıya girer miyim

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,271
350
83
Beyler 3 senedir bi gönül dostuyla alacak verecek meselemiz var bugün bana icra takibi açtırmış haklı da fakat ben daha önceden buna borcun tamamını ödemiştim mobil üzerinden elimde dekontları var ödedikten sonra almıştım bu icra açtığı meblaları ama bu gönderdiğim para makbuzuyla gidip borca itiraz etsem katakulliye getirme şansım var mıdır? İlamsız takip olarak açmış icra dosyasını avukatına vekalet vermiş nasıl bir yol izlemeliyim. Dava bugün açılmış.
itiraz et be faizden kurtul enazindan

heartloock

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,019
493
83
Gelmedi E devlete düştü bugün açmışlar dosyayı 2 3 güne gelir diye düşünüyorum tebligat gelince büyükçekmece icra dairesine gidip borcum yoktur diye itiraz edicem doğru mudur peki ben bu eski ödediğim meblayı itiraza eklersem yalan beyan niyetine mi geçer daha büyük sıkıntıya girer miyim
Hayır büyük sıkıntıya girmessin sunabilirsin ödediğine dair belgeler var ise tebligat 3/5 güne değil 15/17 güne kadar gelir

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
İcra yoluyla evlilik karari çikar......bu kız donuna kadar alır ,,icra yoluyla senide alir......!
Vallahi billahi kurtulamıyorum usta 3 kere borcunu ödedim her yerden engelledim kumar hastalığımı bilip hep parayla yola getirdi bu sonda da borç olarak vermiyorum diye de mesajları vardı şimdi ki kafam olsa hepsini flasha maile her yere kaydederdim.

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,907
3,160
113
Mümkünse nasıl bir savunma yazdığını dmden iletirsen dost tebligat gelince bende öyle bir yol izleyeyim teşekkürler
Dost benim durum senden farklı sen mesela ödediğine dair dekont var diyorsun savunmaya onuda koy ben araba kiraladım kaza yaptım benide icraya vermişti yani konular farklı

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,537
1,912
113
Namussuz ne alaka dostum ben onun ne canına ne malına zarar verdim borcunu ödediğimde de her yerden engelledim ne yaptığımı oda biliyordu kumar oynadığımı da biliyordu sırf elinde tutabilmek için sürekli bu paralara evet dedi artık tamamen her yerden engelledim numaramı değiştirdim şimdi icra açtırmış ben ona yazsam yine takibi kaldırıp benle devam eder ben parayı vermeden kurtulmaya çalışıyorum ruh hastası parasını versem de bırakmıyor anladın mı ben ilişkiye de girmedim bir namussuzluk yapmadım.
Senin pipi altından, ya da bizle matrak geçiyorsun:))

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Hayır büyük sıkıntıya girmessin sunabilirsin ödediğine dair belgeler var ise tebligat 3/5 güne değil 15/17 güne kadar gelir
Çok sağol amacım süreci uzatmak faiz işletmeden avukatı sağlam vekalet vermiş bir de ben her itiraz ettiğimde o direk karşı dava açacak büyük ihtimalle her şeyi avukata bırakmış kadın inşallah hallederim uzatırım süreyi

Larksan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,058
243
63
Beyler 3 senedir bi gönül dostuyla alacak verecek meselemiz var bugün bana icra takibi açtırmış haklı da fakat ben daha önceden buna borcun tamamını ödemiştim mobil üzerinden elimde dekontları var ödedikten sonra almıştım bu icra açtığı meblaları ama bu gönderdiğim para makbuzuyla gidip borca itiraz etsem katakulliye getirme şansım var mıdır? İlamsız takip olarak açmış icra dosyasını avukatına vekalet vermiş nasıl bir yol izlemeliyim. Dava bugün açılmış.
İlamsız takiplerde 1 hafta içinde borcum yoktur diye itiraz etmen gerek sonra o kız borçun olduğunu kanıtlamak zorunda kanıtlayamazsa birşey olmaz