- 10,506
- 5,626
- 113
Baskin yemeyin sakin )Ben trasa eve gidecem berabere 101de çalıştığım için 101 acik yarin burak
Baskin yemeyin sakin )Ben trasa eve gidecem berabere 101de çalıştığım için 101 acik yarin burak
Senin o yüreğin yeter, DÜRÜST İNSAN HER YERDE HERŞEYDE KAZANIR o yüzden dürüst olalım yeterarkadaşlar bkın kimse yanlış anlamasın sözüm meclisden dışarı kimsenin göndereceği 3-5 krş için kendinizden adamlığınızdan ödün vermeyin ben neler yaşadım kimlere neler yaptık ama karşılıksız olsun gene yaparız olursa içimizden gelerek küfür ederek değil başka bir forumdada takılıyorum yalan yok 15 20 bin mesajım vardır neler dağıttım helali hoş olsun ama son zamanlarda canım sıkıldı orada buradayım
Benim 45 gün oldu daha bise yokNeyse icimden bi his yarin kredim onaylancak diyor
İcimden bir baska ses de bu kupon gelecek diyor vallakurudu maçlar valla
Onları elektornik çarpsın birer birerkurudu maçlar valla
O nsl bi yaş tam olarakBenim yas 30 dan azcik fazla 42 den azcik kucuk. İkisinin arasinda bi yerlerde
Yasindan basindan utan evlen artik diyor annem. O yuzden yasimdan utaniyorum. 79 dogumluyumO nsl bi yaş tam olarak
Nasip kader reis herşey yüreğine göre versin rabbimYasindan basindan utan evlen artik diyor annem. O yuzden yasimdan utaniyorum. 79 dogumluyum
Amin cumlemizin.Nasip kader reis herşey yüreğine göre versin rabbim