- 10,506
- 5,626
- 113
Son bit umuttt
rahat ol emekli adamız kardeşim@xmen7772 kardeşim senide uykusuz bıraktık yaa kusura bakma
Çok tatlı ya rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu mutluluklu ömürler dilerim hayatında başarılar dilerimBenim oğlanın pilisine ellerdim hadi bakım Ekli dosyayı görüntüle 70600
Masallah. Allah nazarlardan korusunBenim oğlanın pilisine ellettim koponu hadi bakım Ekli dosyayı görüntüle 70600
Amin aminnn o benim tek varlığım bu hayattaysa..Çok tatlı ya rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu mutluluklu ömürler dilerim hayatında başarılar dilerim
Aynenmaskot o bizim
Vagy bende sahinbeydeyim@ismet1991 abi bende Antep'te yaşadım Şahinbey'de 4 sene kaldım
Yav hiç deme kanser ettiler be reishade len arsenal
Wayy sevindim abi bol bol konuşurz Birazdan yatıcm gündüz müsait oldukça konuşuruz Kendi İyi bak Allah emanet ol İyi ki seni tanımsm Seni Seviyorummm abiVagy bende sahinbeydeyim
Tmm güzel kardeşim konuşalım allaha emanet ol duygular karsilikliWayy sevindim abi bol bol konuşurz Birazdan yatıcm gündüz müsait oldukça konuşuruz Kendi İyi bak Allah emanet ol İyi ki seni tanımsm Seni Seviyorummm abi
Sağol görüşürüz ❤Tmm güzel kardeşim konuşalım allaha emanet ol duygular karsilikli