Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı JoeQuanqa | Basket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,782
50,967
113
Hayatından mi parasından mi dayı
Valla ben hayatını parasını bilmem bro.millete roll takip ettirip sonra ortadan kaybolmak etik deil hatta çok ayıp milletde haliyle laf sokmuş 😁 ben takip etmedim zaten tenis bayiyor beni ama bugün 4. Gün sanırım arkadaş anca gelmiş konuya donup mevzu ne işe açıklama yapması gerekir bnce yakışan odur

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,276
37,869
113
Valla ben hayatını parasını bilmem bro.millete roll takip ettirip sonra ortadan kaybolmak etik deil hatta çok ayıp milletde haliyle laf sokmuş 😁 ben takip etmedim zaten tenis bayiyor beni ama bugün 4. Gün sanırım arkadaş anca gelmiş konuya donup mevzu ne işe açıklama yapması gerekir bnce yakışan odur
Misal @JoeQuanqa ayip be

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
27,819
27,155
113
Hayat burdan ibaret değil maalesef her an her şey olabilir çokta takılmasın arkadaşlar

Mamoste

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,158
14,865
113
Açıklama mi yaptım orta da etik olmayan durum yok mevzu kapandı bir de sana açıklama yapmayalım dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...