- 27,819
- 27,155
- 113
Hayatından mi parasından mi dayıBro dün seni arıyorlardı rollingi yarim bırakıp gitmişsin hayatından endişe ediyorlardı neyseki yasiyorsun
Hayatından mi parasından mi dayıBro dün seni arıyorlardı rollingi yarim bırakıp gitmişsin hayatından endişe ediyorlardı neyseki yasiyorsun
Etiket atınca ne oluyor seçilme şansın 2x mi oluyo sertac@JoeQuanqa takip etmedık ama bi etikette biz atalım aw tebrikler dost
Kem gozu bulduk bizde ariyoz ak tüüUmarım bır gün son topun ona kalır süre biter atıs yapamaz ahahah
Serkan dayı ne bileyim herkes attı diye attık sabah görürüz etkiyi 😄Etiket atınca ne oluyor seçilme şansın 2x mi oluyo sertac
Yaşıyor yaşıyorKupon sahibi nerde
Valla ben hayatını parasını bilmem bro.millete roll takip ettirip sonra ortadan kaybolmak etik deil hatta çok ayıp milletde haliyle laf sokmuş 😁 ben takip etmedim zaten tenis bayiyor beni ama bugün 4. Gün sanırım arkadaş anca gelmiş konuya donup mevzu ne işe açıklama yapması gerekir bnce yakışan odurHayatından mi parasından mi dayı
Misal @JoeQuanqa ayip beValla ben hayatını parasını bilmem bro.millete roll takip ettirip sonra ortadan kaybolmak etik deil hatta çok ayıp milletde haliyle laf sokmuş 😁 ben takip etmedim zaten tenis bayiyor beni ama bugün 4. Gün sanırım arkadaş anca gelmiş konuya donup mevzu ne işe açıklama yapması gerekir bnce yakışan odur
Hayat burdan ibaret değil maalesef her an her şey olabilir çokta takılmasın arkadaşlarValla ben hayatını parasını bilmem bro.millete roll takip ettirip sonra ortadan kaybolmak etik deil hatta çok ayıp milletde haliyle laf sokmuş 😁 ben takip etmedim zaten tenis bayiyor beni ama bugün 4. Gün sanırım arkadaş anca gelmiş konuya donup mevzu ne işe açıklama yapması gerekir bnce yakışan odur
O adam ben uyuycam demiş zaten laMisal @JoeQuanqa ayip be
Zabaha gadar burdamiyihNeyse beyler iyi geceler konu sahibi sabah demis nerde diye soracaklara
Açıklama mi yaptım orta da etik olmayan durum yok mevzu kapandı bir de sana açıklama yapmayalım dostValla ben hayatını parasını bilmem bro.millete roll takip ettirip sonra ortadan kaybolmak etik deil hatta çok ayıp milletde haliyle laf sokmuş 😁 ben takip etmedim zaten tenis bayiyor beni ama bugün 4. Gün sanırım arkadaş anca gelmiş konuya donup mevzu ne işe açıklama yapması gerekir bnce yakışan odur
Bn zaten hayat burdan ibaret demedimki bro konuyu nerden nereye attın awHayat burdan ibaret değil maalesef her an her şey olabilir çokta takılmasın arkadaşlar
Ben uyuyomZabaha gadar burdamiyih
Takiliyoz sende iyice yaslandinO adam ben uyuycam demiş zaten la
Gecen guzel.olsun SuvatimBen uyuyom